politica

Daniel Ghita recunoaste ca Pandele l-a bagat in Parlament: „Unicul om care a crezut in mine”. Ghita, sustinator al Rusiei in razboiul cu Ucraina

Deputatul PSD Daniel Ghita a recunoscut, duminica, intr-o postare pe Facebook ca Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, l-a sprijinit puternic in cariera sa. Ghita a avut numeroase iesiri publice in sprijinul Gabrielei Firea, in acelasi timp promovand si teoriile Moscovei legate de razboiul cu Ucraina.

„La multi ani, Florentin Pandele! 🙏❤️🙏 Unicul om care a crezut in mine, si ma accepta asa cum sunt! Cu bune cu rele, stie ca sunt rebel. Lui, si tutoror care purtam nume de flori va urez La Multi Ani!”, a scris Ghita pe Facebook.

Ghita s-a remarcat, in iesirile sale publice, atat prin sustinerea Gabrielei Firea, cat si a regimului de la Moscova.

In octombrie 2023, cu ocazia vizitei lui Volodimir Zelenski la Bucuresti, Ghita a lansat un atac un extrem de dur la adresa presedintelui Ucrainei.

„Vine Zelenski in Parlamentul Romaniei! Se chinuiesc (toti !) sa-i puna covorul rosu unuia care duce cu forta romanii din Herta si Bucovina la razboi, in timp ce ucrainienii lor sunt la petreceri prin Romania, bogati, conducand masini de lux prin Pipera.

Domnule Zelenski, de ce va bateti joc de romanii din Ucraina si de Romania ? De ce Nu ne respectati ca natiune ? Credeti ca suntem inferiori ?

Oare pe acesti ucrainieni ii intreaba cineva de unde au bani de scoli private, sa-si cumpere vile de sute de mii de euro ?

Romanii din Ucraina sunt umiliti si asupriti, in timp ce clasa politica va intinde covorul rosu. Imi este mie RUSINE de ghioceii Romaniei! Putina demnitate, onoare mai aveti, fratilor ?

Acum un an mi-am permis sa intreb: de ce nu controleaza nimeni camioanele si navele cu grane care veneau din Ucraina? Nu era voie sa fie controlate! De ce ? Exista informatii ca armele din Ucraina, donate si din banii EU, au fost vandute! S-a atacat cu ele Israel? Primeam informatii ca se face trafic de arme mascate cu transporturile de grane!

Demnitarii ucrainieni au fost in stare sa fure banii donati pentru hrana, de la propriul popor, care este in suferinta: ati vandut si arme?

Nu, meritati respectul meu, domnule Zelenski, pentru ca ati jignit poporul roman! Batranii nostri mor de foame in casa, iar noi v-am primit cu respect la granite. Ati primit bani de la noi. Am luat de la gura poporului nostru.

Nu ati avut respect fata de toti romanii si preotii romani din Ucraina!

Ce cautati in Parlamentul Romaniei, domnule Zelenski ? Cand vorbim despre un tratat de PACE???”, a scris Ghita pe Facebook.

Citeste si: Problemele PSD-istului Ghita: „Chiar nu avem altceva de facut decat sa ne inchinam zilnic Ucrainei?”. Ciolacu: „Domnul Ghita are dreptul la opinie”

Ghita a ajuns in Parlament pe listele PSD Ilfov, organizatie care a fost condusa de Gabriela Firea. De altfel, Ghita i-a luat apararea lui Firea si in scandalul azilelor groazei din Voluntari.

Citeste si: Deputatul Ghita ii blestema pe cei care s-au luat de Firea: „Vor primi ce merita! Dumnezeu nu doarme niciodata”

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Miscarea neasteptata la Moscova, Putin l-a inlocuit pe Soigu, ministrul Apararii. Noul ministru este un civil

Presedintele rus Vladimir Putin a propus duminica un nou ministru al Apararii, nominalizandu-l pentru aceasta…

2 ore ago

Germania isi extinde influenta, trimite doua nave de razboi in apele Asiei. „Comportamentul agresiv” al Chinei, principala cauza a misiunii

O fregata germana si o nava de aprovizionare de lupta au plecat saptamana aceasta din…

4 ore ago

Aventurile unui infractor deghizat in femeie in Capitala, cum a reusit sa pacaleasca si sa jefuiasca mai multi pensionari – Video

Politia a dat publicitatii detalii despre cum un individ de 52 de ani, din Ialomita,…

2 ore ago

Ciolacu sustine ca „din octombrie nu o sa mai avem vize cu SUA”. Se lauda ca tot el a bagat Romania in Schengen

Premierul PSD Marcel Ciolacu a sustinut, duminica seara, ca romanii nu vor mai avea nevoie…

2 ore ago