news

Darius Valcov a pierdut procesul cu Forumul Democrat la Germanilor din Romania: „Inca un reprezentant al ‘regimului Dragnea-Dancila’ a primit din partea justitiei ce a meritat”

Forumul Democrat la Germanilor din Romania (FDGR) anunta ca a castigat definitiv procesul cu Darius Valcov care a sugerat, intr-o postare pe Facebook, ca formatiunea este o organizatie nazista. Valcov trebuie sa plateasca FDGR 20.000 de lei.

”FDGR a castigat procesul cu Darius Valcov. Solutia este definitiva. Recursul lui Darius Vallcov a fost respins ca nefondat de Curtea de Apel Craiova. Acesta contestase solutia Tribunalului Olt prin care fusese obligat la plata de daune in valoare de 20.000 RON pentru postari defaimatoare la adresa FDGR si a minoritatii germane”, a anuntat FDGR, citat de news.ro.

La randul sau, deputatul FDGR Ovidiu Gant a afirmat ca ”inca un reprezentant al «regimului Dragnea-Dancila» a primit din partea justitiei ce a meritat, pentru calomniile proferate”.

In 2018, pe vremea cand era consilier al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov a postat pe Facebook un clip video care sugera ca #rezist si Forumul Democrat al Germanilor din Romania sunt organizatii naziste.

In montaj aparea si o fotografie cu presedintele Iohannis, pe care il aseamana cu Hitler.

Pentru postarea respectiva, Valcov a fost amendat si de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu 2.000 de lei.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ministerul Apararii confirma: „Elemente ale unei posibile drone, identificate in Insula Mare a Brailei”

O drona militara, cel mai probabil ruseasca, s-a prabusit pe Insula Mare, la 8 km…

12 minute ago

Serviciile secrete franceze recomanda anularea ceremoniei de deschidere a Olimpiadei de la Paris din cauza amenintarii unor atacuri teroriste

Jocurile Olimpice de vara, care vor avea loc anul acesta la Paris, ar putea incepe…

29 de minute ago

Campania de raspandire de informatii false despre Kate, printesa de Walles, dirijata de inalti responsabili de la Kremlin

Conturile de socializare legate de o importanta campanie de dezinformare rusa au profitat din plin…

54 de minute ago

Sofer din Capitala, retinut de politie dupa ce l-a batut in trafic pe un alt sofer si i-a lovit ulterior cu masina pe acesta si pe sotia lui

Traficul infernal din Bucuresti provoaca tot mai multi nervi soferilor care tranziteaza orasul. Uneori, nervii…

2 ore ago

Explozie puternica produsa in aceasta dimineata la Rafinaria Petromidia Navodari. A fost activat Planul Rosu de Interventie – VIDEO

O explozie puternica a avut loc in aceasta dimineata la Rafinaria Petromidia, cu degajari foarte…

2 ore ago