politica

Darius Valcov: „PSD minte, inseala, dispretuieste si jecmaneste populatia”. Escrocul care a facut cariera in PSD

Jurnalistii de la recorder.ro publica o ampla ancheta despre afacerile din tinerete ale lui Darius Valcov, eminenta cenusie a „programului de guvernare al PSD”, actual consilier economic al premierului Viorica Dancila.

„Marele impostor din Guvernul Romaniei”, dupa cum il catalogheaza recorder.ro, s-a remarcat inca de la varsta de 20 si ceva de ani printr-o escrocherie care a facut valuri in Slatina.

„Una din marile aspiratii ale acelor vremuri erau telefoanele mobile, iar tanarul Valcov simte ca asta e cartea castigatoare. Ajutat de gasca lui numeroasa de prieteni, colporteaza prin scoli si licee vestea ca o banca nou infiintata are o propunere de nerefuzat pentru toti elevii: depuneti carnetele de alocatii si veti primi la schimb telefoane.

Oferta circula cu repeziciune pe holurile scolilor din oras, iar elevii incep sa duca munca de convingere cu profesorii si parintii. Mirajul telefoanelor mobile ii prinde si pe adulti, asa ca se intocmesc liste si se fac copii dupa documente. Sute de elevi, sustinuti de profesori si parinti, isi depun cecurile de alocatii la cooperativa de credit condusa de Darius Valcov, insa asteapta in zadar sa primeasca mult doritele telefoane. Povestea se incheie dupa cateva saptamani, cu parintii elevilor pagubiti luand cu asalt sediul asa-zisei banci pentru a recupera alocatiile copiilor. Oamenilor le sunt restituite cecurile, iar prefectul Florea Morlova – al carui fiu, Cristia Morlova, era si el implicat in cooperativa de credit – intervine si linisteste apele astfel incat politia sa nu mai demareze nicio ancheta”, relateaza recorder.ro.

Dupa ce a esuat in afaceri, Valcov s-a implicat in politica, devenind membru al PD. El a demarat in 2003 o campanie foarte agresiva la adresa PSD pentru a se face remarcat. „PSD minte, inseala, dispretuieste si jecmaneste populatia in cel mai comunisto-bolsevic mod posibil!“, spunea Valcov intr-un articol din presa locala.

Citeste continuarea pe recorder.ro.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

43 de minute ago

Fortele ostile Republicii Moldova si-ar dori sa dea jos drapelul tarii


Moldova comemoreaza 78 de ani de la foametea organizata din 1946-1947, 14 ani de cand…

21 de minute ago

Patru politisti ucisi si alti patru raniti, in urma unui schimb de focuri cu doi infractori, in statul american Carolina de Nord

Patru ofiteri de politie care executau un mandat de arestare a unui infractor cautat pentru…

16 minute ago

Ministrul de Externe al Germaniei sustine ideea unui stat palestinian independent, care sa coexiste cu Israelul

Ministrul german de externe Annalena Baerbock s-a pronuntat in favoarea unui ajutor umanitar mai mare…

31 de minute ago