„Daruieste Viata”, atacata violent si de Mircea Badea: „Mi-au blestemat copilul. Niste javre, descreierati, otrepe”

news

Mircea Badea se alatura taberei Firea in razboiul declasansat impotrica Asociatiei „Daruieste Viata”, care construieste un spital pentru copiii bolnavi de cancer. Badea afirma ca Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu sunt „afiliate #rezist” si ca sustinatorii celor doua i-au „blestemat copilul”.

Badea a spus ca nu vrea sa doneze bani pentru spitale, ci sa-i dea direct copiilor. ”Banii prefer sa-i dau la copii, adica nu sa-i dau cuiva care va face in viitor ceva”, a declarat Mircea Badea in cadrul emisiunii sale de la Antena 3.

El a mai pretins apoi ca sustinatori ai celor doua activiste i-au „blestemat” copilul.

”Draga doamnelor de la Daruieste Viata, printre sustinatorii dvs. se numara niste javre. Am inteles apoi ca s-au dus apoi la Minister ca sa ceara bani pentru aparatura. Si am zis pe Facebook: bai, nene, stai asa, cum adica spital privat, dar teren de la stat si sa dea statul aparatura? In urma acestei postari, cu intrebari absolut rezonabile, au intrat niste sustinatori ai doamnelor respective ca sa-mi blesteme copilul, spunand niste abominatii si atrocitati de tipul ‘Badea, tu esti impotriva copiilor bolnavi de cancer’.

Deci as vrea sa le atrag atentia doamnelor respective ca, printre sustinatorii dumnealor, se numara niste descreierati, niste otrepe, niste javre. Sa fii atat de ingrozitor de prost, dar si atat de ingrozitor de otravit sufleteste sa-i spun unuia ca el e impotriva copiilor bolnavi de cancer si sa-l blestemi pe fii-su, adica pe fii-miu… draga doamnelor de la Daruieste Viata, printre sustinatorii dvs. se numara niste javre”, a mai spus Badea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: