Dat afara de Iohannis, Dincu se alege cu o alta functie mare cu ajutorul PSD: presedinte al Delegatiei Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a NATO

politica

Grupurile parlamentare ale Partidului Social Democrat din Camera Deputatilor si Senat l-au propus, vineri, pe senatorul PSD Vasile Dincu sa ocupe functia de presedinte al Delegatiei Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a NATO.

Propunerea a fost facuta catre Birourile permanente reunite ale Parlamentului, care au decis vineri ca alegerea lui Dincu in functia de presedinte al Delegatiei Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a NATO va fi supusa votului in sedinta de plen comun din data de 21 februarie.

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, pe 21 februarie, in sedinta de plen comun, pentru alegerea presedintilor Autoritatii Electorale Permanente si Consiliului National al Audiovizualului.

Vasile Dincu a fost nevoit sa demisioneze, in octombrie, dupa ce presedintele Iohannis i-a reprosat declaratiile in legatura cu razboiul din Ucraina.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: