Dat afara de pe lista, Oprisan face rascoala in PSD: „Ciolacu nu e stapan. N-am probleme de cinste si integritate”

politica

Baronul de Vrancea, Marian Oprisan, a reactionat violent dupa ce Marcel Ciolacu l-a dat afara de pe lista de candidati a PSD Vrancea.

„Ciolacu nu e stapan. Eu respect decizia colegilor mei doar ca secretarul general, dl. Stanescu, are obligatia sa transmita decizia la Consiliul de partid din Vrancea, sa faca propuneri si sa faca propuneri la Senat si Camera Deputatilor. Consiliul Judetean al PSD urmeaza sa ia in discutie decizia de validare. Noi vorbim de lege aici, de ordine, de disciplina. Consiliul poate sa faca alte propuneri sau sa le mentina pe acestea.

Informatiile sunt false ca eu m-am pus singur pe lista. Eu nici n-am vrut sa mai candidez, dar colegii mei primari cu unanimitate m-au propus, au dorit cu ardoare, ca eu si alti colegi sa candidam la Senat si Camera Deputatilor. Eu nu-mi las organizatia la greu, pentru ca am muncit 30 de ani impreuna.

Eu, Marian Oprisan, n-am probleme de cinste si integritate. Este adevarat ca n-am avut cele mai bune relatii cu Ciolacu”, a spus Marian Oprisan la Digi24.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca listele pentru alegerile parlamentare ale organizatiei de la Vrancea au fost invalidate de Consiliul Politic National al formatiunii, adaugand ca el considera ca nu este oportun ca Marian Oprisan sa candideze pentru Senat.

„Listele de la Vrancea au fost invalidate. Acest lucru inseamna ca se declanseaza din nou procedura si din nou vom lua decizia finala in aceasta seara. Consider ca Marian Oprisan nu ar trebui sa candideze pentru o functie in Parlament, nu este oportun. Este oportun sa ramana vicepresedintele Consiliului Judetean Vrancea”, a spus Ciolacu la sediul central al PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: