Dat afara din PSD, un lider al partidului spune tot: „Stefanescu este falsificator de tablouri”. Urmeaza Dragnea

politica

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat miercuri seara, dupa ce a fost exclus din PSD, ca secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu este „falsificator de tablouri”. „Tot partidul stie asta, dar nimeni nu o spune de frica”, a declarat Badulescu.

„Era normal! Nici nu ma asteptam la altceva. Un simulacru de sedinta intr-o democratie acoperita de interesele unor personaje, care mai de care mai dubioase. Un simulacru! Asta a fost! Am fost exclus de niste oameni, care la nivel de partid declara ca nu mai vor cu statul paralel, cu abuzurile si pe mine ma judeca ca pe un caine, in afara salii. A fost un proces total inechitabil! Clanul Mutu de la Bucuresti i-a amenintat pe toti cu excluderea, daca nu voteaza impotriva mea! Este o incalcare flagranta a drepturilor. Pai ce, ca l-am numit trompeta pe Codrin Stefanescu, asta e motiv de executie? Ce partid am jignit eu? Codrin Stefanescu a ajuns sa fie el partidul. Asta este social-democratie? Codrin Stefanescu este un panglicar, un falsificator de tablouri. Tot partidul stie asta, dar nimeni nu o spune de frica. Este un cerc de interese care functioneaza cu noua conducere de la PSD Bucuresti.

Nu m-au lasat sa intru in sala. Le-am trimis notificare ca vreau sa particip la sedinta. Mutu si cu simulacrul asta de secretar Geanta, care stie carte cata neurochirurgie stiu eu, nu m-au lasat. M-au tinut afara ca pe un caine. Asta am ajuns! Am ajuns la situatia in care daca ii zici ceva lui Codrin Stefanescu te executa. Poate ma da si afara din tara!”, a declarat Aurelian Badulescu.

De asemenea, Badulescu a promis ca de joi va spune si tot ce stie despre matrapazlacurile facute de Liviu Dragnea.

„Dupa 30 ianuarie este momentul cand lumea va afla adevarul. Recunosc ca am mintit la Parchet si ma pun la dispozitia organelor de urmarire penala cu fapte si declaratii pentru data din 10 august 2018. O spun public. Ce am mintit o sa declar la Parchet. Am mintit pentru ca sunt un mincinos si ca sa apar un partid care acum ma exclude. Voi devoala toate interesele meschine ale acestor indivizi”, a mai spus Aurelian Badulescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: