Data afara de la B1 TV, Sorina Matei devine EROINA in presa GERMANA

news

Jurnalista Sorina Matei a devenit colaboratoare a televiziunii de stat germane ARD. Ea a publicat un text pe site-ul studioului din Viena al ARD in care vorbeste despre coruptia din Romania. Sorina Matei a fost data recent afara de la B1 TV.

„Multumesc televiziunii de stat germane ARD care este interesata de lupta anticoruptie din Romania si de libertatea presei. Multumesc Studioului din Viena, lui Susanne Glass si Herbert Gruenwald. In lume chiar exista si jurnalisti liberi”, anunta Sorina Matei pe pagina sa de Facebook.

Ea a publicat un text pe blogul ARD Viena. Jurnalistii germani scriu ca „din cauza criticilor ascutite la adresa oficialilor corupti, Sorina Matei a avut parte de critici furioase din partea premierului Victor Ponta, acuzat acum de coruptie, si a fostului presedinte Traian Basescu”.

„Ce-ati face daca intr-o zi v-ar suna seful si v-ar spune ca de maine pur si simplu nu mai veniti la serviciu? L-ati intreba ce s-a intamplat, daca ati gresit cu ceva. Ce-ati face daca nu ar vrea sa va spuna absolut nimic?

Ce-ati face cand ati vazut ca insusi presedintele tarii va atacase public de curand, chiar de la pupitrul de la care peste o ora urma sa moderati o emisiune de televiziune, doar pentru ca era deranjat ca ati prezentat detalii dintr-un dosar de coruptie in care aparea si protejata sa?

Ce-ati face cand si premierul Romaniei, din cealalta tabara politica, este la fel de furios pe dezvaluirile pe care le publicati pe un simplu blog dintr-o tara cu peste 20 de milioane de locuitori?

Ati merge tot inainte, poate veti spune. V-ati face meseria, asa cum v-ati facut-o in ultimii 20 de ani. Cinstit si pana la capat. Indiferent de consecinte. Dar in Romania pentru asta poti ramane intr-o sambata dupa amiaza fara loc de munca”, a dat detalii Sorina Matei despre modul in care a fost data afara de la B1 TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: