Data afara de la DNA, procurorul Mihaiela Iorga o toarna acum pe Kovesi tocmai la Antena 3. Da publicitatii SMS-uri primite de la sefa DNA

news

Mihaiela Iorga, fost procuror DNA, a fost prezenta, duminica seara, in emisiunea lui Mihai Gadea, unde a lansat numeroase acuzatii la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Iorga a fost data afara de la DNA in urma cu cateva luni.

Iorga a acuzat-o pe Kovesi de imixtiune in dosarele gestionate de DNA si a prezentat un SMS pe care i l-ar fi trimis sefa DNA. Iorga era anunta ca Nicolae Dumitru, supranumit Niro, urma sa vina la sediul DNA. Acesta a fost condamnat in dosarul Microft.

„Se implica si recunostea ca se implica si stie ce se intampla in dosare. E o forma de imixtiune. Atunci nu am perceput-o asa. Era altceva ascuns in spatele acestei actiuni, altceva decat buna-credinta. Kovesi era la curent cu fiecare pas din dosar. Erau intrebari foarte multe. Daca as fi trimis in judecata dosarul in acest fel, era un abuz”, a declarat Mihaiela Iorga-Moraru.

sms

Iorga s-a mai plans ca sefa DNA ar fi umilit-o. „Mi-a spus ca sunt perversa. M-am simtit umilita si am iesit plangand din birou”, a mai spus procurorul.

Ea a acuzat si ca ar fi fost amenintata cu Inspectia Judiciara. „Au fost si amenintari. Le-am primit la Inspectia Judiciara. Doamna Radescu m-a amenintat. A fost audiata in cercetarea disciplinara. M-a intrebat de ce vreau dragoste cu forta cu DNA”, a mai spus Iorga.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: