De acum poti afla cine te suna cu NUMAR ASCUNS. Trebuie sa faci doar ASTA!

life

De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii sunat de pe un numar ascuns fiind astfel tinta unor glume fara haz? Ei bine, aceasta nu mai este o problema.

Site-ul videotutorial.ro este cel care a dezvaluit ce este de facut pentru a afla numarul respectiv.

Tot ce trebuie sa facem este sa cream un cont pe un serviciu VoiceIP. Acest serviciu ne va aloca un numar pe care il putem folosi in telefonul sau smartphone-ul nostru pentru a devia toate apelurile primite, doar apelurile carora le dam ocupat, doar apelurile la care nu raspundem sau apelurile primite cand nu suntem in aria de acoperire a providerului de telefonie mobila.

Orice telefon sau smartphone suporta call forwarding adica devierea unui apel. Va trebui sa cautati aceasta functie in telefonul vostru la Setari apeluri sau Call Settings. In optiunea Call forwarding se trece numarul catre care doriti sa deviati, in cazul nostru numarul VoiceIP, pentru una dintre situatiile disponibile: Always Forward (Deviati toate apelurile), Forward when busy (Deviati cand respingeti apelul), Forward when unanswered (Deviati cand nu raspundeti) sau Forward when unreachable (Deviati cand nu va aflati in aria de acoperire). Cea mai buna alegere sunt primele doua optiuni: Always Forward sau Forward when busy”.

Daca setati devierea pentru Always forward asta inseamna ca nu va mai trebui sa stati la panda pentru a-l prinde pe cel care va suna cu ascuns. Toate apelurile primite vor fi deviate catre numarul VoiceIP.

Daca setati devierea pentru Forward when unreachable asta inseamna ca va trebui sa inchideti telefonul ca cel care va sacaie sa fie redirectionat/deviat catre numarul serviciului VoiceIP. Iarasi o alegerea nepotrivita daca individul va deranjeaza doar o singura data sunand cu numar ascuns si totusi vreti sa stiti cine a fost. Alegand Forward when unreachable va trebui sa sacrificati eventualele apeluri legitime pe care le asteptati si le doriti, scrie onlinereport.ro.

Este posibil sa prindeti individul insa tot odata veti pierde probabil si apelurile pe care ati fi dorit sa le luati. Aceasta optiune o puteti folosi doar in cazul in care intuiti ora la care individul va suna cu numar ascuns sau in cazul in care respectivul are o ora anume la care stiti ca va suna.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: