De-ale lui Daea: „Eu nu intru in categoria celor care critica oaia seara, iar dimineata mananca branza”

politica

Petre Daea, propus pentru a continua mandatul de ministru al Agriculturii, a primit, joi, avizul favorabil al comisiilor de specialitate, chiar de ziua sa onomastica, el precizand ca fiecare zi in care munceste si are rezultate este o sarbatoare pentru el.

„Daca lucrez astazi, inseamna ca sarbatoresc. Eu in fiecare zi cand lucrez si am rezultate pentru mine este o sarbatoare. Ca este si Sfantul Patru, cu atat mai mult”, a declarat Petre Daea, dupa audierile din comisiile reunite de agricultura din cele doua camere ale Parlamentului, chestionat daca mai are timp sa sarbatoreasca de ziua sa, scrie Mediafax.

De asemenea, unul dintre jurnalisti l-a intrebat pe Petre Daea daca i s-a reprosat vreodata „limbajul usor exotic, care aduce aminte de America Latina sau de anii 80”.

„Vad ca dumneavoastra o faceti si este bine ca o faceti. Inseamna ca exist”, a raspuns Daea.

In timpul audierilor, ministrul Petre Daea a fost intrebat si despre oi : „Sa stiti ca nu intru in categoria celor care critica oaia seara, iar dimineata mananca branza”.

Petre Daea a primit aviz favorabil in comisiile de specialitate, 19 senatori si deputati votand pentru, cinci impotriva, in timp ce trei parlamentari s-au abtinut de la vot.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: