De brat cu Olguta, Codrin cere razboi: „S-au sterpelit 1,5 milioane de voturi pe 26 mai. Ar trebui sa nu stam”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, sustine ca „s-au sterpelit 1,5 milioane de voturi” la alegerile europarlamentare. Acuzatii similare au fost distribuite pe Facebook si de vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu.

„Pentru grupul acesta s-au sterpelit 1,5 milioane de voturi ! Ca sa joace astazi rolul de ‘mari invingatori’ ! Sa semneze pact, sa-si bea sampania si sa se promulge singuri ca stapani ai tarii ! Iar noi ne facem ca nu pricepem…”, a scris Codrin Stefanescu pe Facebook.

Ulterior, reactionand la un comentariu la postarea sa, Stefanescu le cere liderilor PSD „sa nu stea”.

Si vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declansat pe Facebook o campanie prin care incearca sa demonstreze ca alegerile din 26 mai au fost furate. Ea a distribuit mai multe postari, al caror mesaj comun este ca pe 26 mai a avut loc „cea mai mare si enorma si pe fata si fara perdea frauda electorala comisa vreodata in Romania”.

Postarile apartin lui Ionut Apahideanu si Mirel Palada, sociologul bataus care a fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta. Cei doi sustin ca au fost furate peste 1,5 milioane de voturi cu ajutorul listelor suplimentare.

„Va place cum ne iau tara inapoi?”, scrie Olguta Vasilescu preluand o postare a lui Apahideanu.

Ulterior, Olguta Vasilescu a redistribuit si o postare a lui Mirel Palada, in care se afirma ca pe 26 mai a avut loc „cea mai mare si enorma si pe fata si fara perdea frauda electorala comisa vreodata in Romania”.

„De ceva zile incoace, Ionut Apahideanu se incapatineaza sa ne arate zeci, sute, mii de procese verbale de la sectiile de votare unde saracia aia de cheie de verificare nu se inchide, semn ca a fost o oaresce minareala la mijloc.

Cind le citesti, iti dai seama ca unele din mermelelile identificate ar fi de-a dreptul haioase, daca n-ar fi mai intii triste si penale si degraba ucigatoare de democratie.

Problemele, ce sa vezi, apar din cauza acelor pirdalnice de voturi pe listele suplimentare. Doar 1,5 milioane de voturi pe listele suplimentare. Doar decit.

Repet, ca poate n-ati inteles ordinul de magnitudine: un milion jumatate. Cea mai mare si enorma si pe fata si fara perdea frauda electorala comisa vreodata in Romania.

Nimeni nu zice nimic. Cum sa spui ceva impotriva democratiei pe baza de soft prost pus la punct de niste civili mediocri, care n-au inteles cum trebuie minarite procesele verbale?

Te ia duba. Te calca tramvaiul in sufragerie cind mergi sa-ti iei compot din biblioteca, din spatele cartilor de filosofie marxista. Nu se face asa ceva. Nu e mai simplu sa tacem cu totii din gura, ca vitele cele blege si ascultatoare, ca cetatenii cei patrunsi de constiinta civica?”, scria Palada.

Iata si o a treia postare, pe acelasi subiect, a Liei Olguta Vasilescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: