„De ce acest partid ticalos nu reactioneaza decat dupa ce omoara nevinovati?”. CCR a primit comanda de la PSD: „Nemernicii de la PSD s-au speriat!”

analize

Jurnalistul Emilian Isaila considera ca decizia CCR, luata in unanimitate, de a respinde modificarile la Codurile penale a fost adoptata pentru ca „nemernicii de la PSD” s-au speriat. Decizia survine in contextul in care intreaga societate romaneasca este marcata de crimele din Caracal. Esecul autoritatilor de a o salva pe Alexandra a fost pus de numerosi analisti si jurnalisti pe seama climatului de faviorizare a infractorilor instaurat de Regimul PSD-ALDE.

„Nemernicii de la PSD s-au speriat! A fost nevoie de furia unei intregi tari, furie provocata de uciderea a doua fete nevionavate, pentru ca acestia sa renunte la distrugerea sistemului de justitie.

De ce acest partid ticalos nu reactioneaza decat dupa ce omoara nevinovati?

Asa e de 30 de ani. Din 22 decembrie 1989. In Romania, nu exista partid care, prin politica iresponsabila, sa fi cauzat moartea mai multor oameni nevinovati.

Mai sunt formatiuni politice care au gresit, care au guvernat prost, dar au fost sanctionate de electorat si, pur si simplu, au disparut. Sa ne amintim de PNT-CD, de PD, de PDL si de alte alte cateva partide.

Nu a fost cazul FSN, FDSN, PSDR, PSD. Comunistii si-au schimbat numele, dar au supravietuit de fiecare data, mergand din ticalosie in ticalosie, infiltrati in toate straturile societatii.

Acum, cred ca e inceputul sfarsitului si pentru ei.

Multi oameni au inteles ca nu se mai poate, ca un sistem corupt si putred va genera numai pericol si moarte”, a scris Emilian Isaila pe Facebook.

Judecatorii CCR au votat in unanimitate respingerea modificarii Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. CCR a amanat de sapte ori sa se pronunte in acest caz.

Judecator raportor pe aceasta speta a fost chiar presedintele CCR, pesedistul Valer Dorneanu. El s-a imbolnavit pana acum de doua ori cand a trebuit sa dea un verdict privind modificarile la codurile penale. Insa acum, in contextul crimelor de la Caracal, niciun pesedist din CCR nu a indraznit sa voteze in favoarea codurilor.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: