De ce au venit pensionarii la mitingul Antena 3: „Banditul de Ciolos vrea sa-mi taie PENSIA”

news

Aproximativ 2.000 de pensionari au participat, vineri, la mitingul organizat in Bucuresti de Antena 3 pentru „apararea libertatii presei”. Multi dintre participanti au venit insa la manifestatie din cu totul alte motive.

Jurnalistul Adrian Vasilache a mers printre pensionari pentru a afla de ce participa la mitingul Antena 3. Desi era la o manifestare in favoarea libertatii de exprimare, el a fost dur chestionat de pensionari, l-au intrebat unde lucreaza si de unde este. Dupa ce s-au linistit, pensionarii au explicat ca sunt acolo pentru ca „banditul de Ciolos abia asteapta” sa le taie pensia sau pentru ca ANAF comite „abuzuri”, asa cum a spus „Kovesi aseara”

„Sa plece asta (din functia de) prim-ministru. Vreau sa plece acest bandit de prim-ministru. Imi taie pensia banditul, de abia asteapta. De abia asteapta sa-mi taie pensia, banditul! De unde are atatia bani?”, s-a rastit pensionarul, potrivit relatarii pe care jurnalistul Adrian Vasilache a facut-o pe blogul sau. Vezi inregistrarea de la min.13.

Citeste si: „Iubesc ANAF”. Un tanar curajos s-a prezentat cu acest MESAJ la mitingul Antena 3

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: