De ce a disparut brusc Pandele. Urmeaza publicarea unei anchete de senzatie care il plaseaza intr-o afacere cu puternic iz penal

politica

Sotul Gabrielei Firea, primarul de Voluntari, Florentin Pandele, a disparut brusc din peisajul public, anuntandu-se, prin diverse surse, ca este tintuit la pat de o puternica infectie la rinichi.

Se stie ca, atunci cand aud ca li se pregateste ceva, cand au semne ca vreo afacere cu iz penal savarsita de ei va iesi la suprafata, politicienii se imbolnavesc subit. Unul dintre motivele pentru care Pandele s-ar da lovit ar putea fi o ancheta initiata de Rise Project, in care actor principal este Gabriel Oprea. Materialul va aparea maine pe site-ul amintit si promite sa fie unul de senzatie.

Dintr-un promo, postat pe Facebook de Rise Project, reiese ca generalul Oprea a dat un tun imobiliar, construind un ansamblu de vile pe „terenul tactic” din Voluntari.

In afacere ar fi implicati Dumitru Bucsaru, Gabriel Oprea, Loredana Radu, o nepoata a generalului si, surpriza, Florentin Pandele, primarul care a emis autorizatiile de constructie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: