„De ce Dragnea accepta rolul de baiat rau?”. Razboiul dintre Dragnea si Tudose este de fatada, de fapt se urmareste pacalirea membrilor PSD

politica

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, afirma ca razboiul dintre Mihai Tudose si Liviu Dragnea este de fapt un spectacol in teatru al carui scop este „un transfer pasnic de putere in PSD”. Astfel, Dragnea ar accepta sa fie diabolizat pentru a nu ajunge la puscarie, spune Lazaroiu.

„Pun si eu o intrebare naiva. Grindeanu era in mod evident omul sistemului. Ne-a zis-o chiar Daddy cand l-a lepadat. Tudose e tot omul sistemului, nimeni din PSD n-a crezut altfel cand l-au numit. Dragnea i-a propus pe amandoi cu mult entuziasm. Asadar, Dragnea al cui e?

Si daca raspundem la intrebarea asta, tot ce vedem azi e un transfer pasnic de putere in PSD de la Dragnea la Tudose, cu circul de rigoare pentru inocentii care-i voteaza pentru ca ‘se lupta cu sistemul’. De ce Dragnea accepta rolul de baiat rau? Ca sa fie liber”, a scris Sebastian Lazaroiu pe Facebook.

Joi, Comitetul Executiv al PSD se va intruni pentru a decide daca este acceptata cererea lui Mihai Tudose de remaniere a guvernului. Un not pozitiv ar insemna o infrangere semnificativa a lui Liviu Dragnea, care a militat pentru ramanerea in guvern a lui Sevil Shhaideh si a Rovanei Plumb.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: