De ce Firea a INTERZIS actiunile sportive pe Kiseleff: Liderii PSD trebuiau sa mearga PE JOS pana la sediul partidului, nu mai puteau ajunge cu masina

politica

Surse din PSD dezvaluie adevaratul motiv al interzicerii evenimentelor sportive de pe bulevardul Kiseleff din Capitala. 

Sediul central al PSD se afla pe bulevardul Kiseleff. In fiecare week-end din lunile de vara, bulevardul era inchis circulatiei pentru ca aici aveau loc activitati si evenimente sportive. Liderii PSD s-au aratat extrem de deranjati de faptul ca nu mai puteau ajunge la sedintele de partid, care aveau deseori loc duminica, cu masinile personale sau oficiale.

Nu este deloc intamplator ca una dintre primele masuri luate de Gabriela Firea dupa investirea in functie a fost sa anuleze evenimentele de pe Kiseleff. Ea a pretextat ca actiunile sportive „shtranguleaza circulatia”, ceea ce „nu se intampla in nicio capitala europeana”. „Acolo este respect pentru cetateni, pentru turisti si in general respect pentru faptul ca nu trebuie sa ‘strangulezi’ circulatia cu evenimente”, spunea Firea intr-o emisiune la Antena 3.

Ulterior a revenit, sustinand ca nu doreste sa interzica nimic, insa recent a anulat evenimentele sportive de langa sediul PSD cu un nou pretext: „refacerea marcajelor rutiere”.

La evenimentele sportive, organizate pe Kiseleff de peste sase ani, au participat de-a lungul timpului zeci de mii de bucuresteni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: