De ce i-a dat afara pe jurnalisti. Intre pesedisti, Dancila anunta ca va castiga alegerile prezidentiale: „Se da o lupta a romanilor pentru romani” – Video

politica

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, in cadrul unei conferinte PSD cu usile inchise, la care presa nu a avut acces, ca este convinsa ca va castiga alegerile prezidentiale. 

Dancila a fost prezenta, marti, la conferinta de alegeri a conducerii PSD Dolj. Ea i-a dat afara pe jurnalisti inainte ca liderii partidului sa isi inceapa discursurile. Insa un participant din sala i-a filmat discursul.

„Cred cu tarie ca vom castiga alegerile prezidentiale. Romania are nevoie de un presedinte care sa tina cu romanii. Sa vina in mijlocul romanilor, sa ii asculte, sa reprezinte cu demnitate Romania in afara granitelor tarii. Sa reactioneze atunci cand un alt stat critica tara lui, sa fie mandru de aceasta tara si de tot ceea ce reprezinta aceasta tara.

(…) Nu avem nevoie de conducatori care sa imparta Romania in cei buni si in cei rai. In cei care merita si in cei care merita mai putin. Romania este a noastra, a tuturor, si pentru acest lucru merita sa lupta toti. Sa vorbim cu toti cei care-i cunoastem, acum se da o lupta a Romaniei pentru Romania. Se da o lupta a romanilor pentru romani. Nu putem sa-i lasam pe altii, pe care-i intereseaza mai mult opinia din afara, de cat ce se intampla in aceasta tara. Nu puem sa-i lasam pe altii care critica si jignesc sa vina si sa preia conducerea acestei tari.

(…) Intram in campania pentru prezidentiale ca sa castigam. Vom arata puterea Partidului Social Democrat. O campania in care ne vom afirma forta noastra in fiecare localitate. Eu va garantez un lucru, ca nu am sa fac niciun pas inapoi. Orice pas inapoi al meu este un pas inainte al Opozitiei. Jignirile lor nu ma afecteaza, am taria sa ma lupt cu fiecare dintre ei”, a spus Dancila, in aplauzele pesedistilor.

Mai mult despre:


Comentarii: