De ce ingrijoreaza invazia IMIGRANTILOR? Priviti ce fac in acest autobuz din Paris – VIDEO

news

Ingrijorarea multora dintre romani privind venirea imigrantilor islamisti este ridiculizata de liderii politici de stanga. Acestia sustin ca nu ar fi o atitudine europeana. Mai mult decat atat, oamenii sunt acuzati ca ar fi rasisti sau xenofobi daca atrag atentia asupra riscurilor care decurg din afluxul de imigranti.

O inregistrare postata pe YouTube arata comportamentul unui grup de imigranti musulmani in inima Europei, chiar in capitala Frantei, Paris. Grupati compact intr-un autobuz pentru transport in comun, ei striga lozinci agresive, in timp ce ceilalti calatori francezi abia respira de teama sa nu-i deranjeze.

„O, Allah, fa-le copiii orfani! Oh, Allah, fa-le femeile vaduve! Amin. Si fa-le copiii orfani! Oh, Allah, fa ca Islamul sa fie victorios pretutindeni. Allah e mare! Allah e mare! Nu exista un alt Dumnezeu in afara lui Allah”, scandeaza grupul de imigranti.

In ultimele luni au sosit in Europa peste 300.000 de imigranti din Siria si alte state afectate de razboi. Liderii UE incearca sa stabileasca in aceste zile cote prin care peste 160.000 de imigranti sa fie repartizati in statele membre. Potrivit presei britanice, Romania ar trebui sa primeasca in  jur de 7.000 de refugiati.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: