De ce l-a trimis AUR la plimbare pe Puric. Simion vrea el sa fie presedinte, si-a inceput deja campania

politica

Banner Simion

AUR a negat, marti, ca Dan Puric este candidatul partidului la alegerile prezidentiale, in conditiile in care actorul facuse un anunt in acest sens. Pe de alta parte, in tara au aparut panouri uriase in care George Simion sugereaza ca va candida el pentru functia de presedinte al Romaniei.

Iata un astfel de panou, situat pe un bloc ce locuinte. Mentionam ca legislatia interzice promovarea electorala in afara perioadei de campanie electorala.

Foto: Reddit Romania

Citeste si: Surpriza neplacuta pentru Puric. Conducerea AUR dezminte ca actorul a fost ales candidat oficial al partidului la Presedintia Romaniei

AUR a transmis, marti seara, un comunicat de presa in care a dezmintit ca Dan Puric este candidatul acestei formatiuni la Presedintia Romaniei. Puric anuntase pe scena unui teatru ca va candida din partea AUR pentru Cotroceni.

”Atentia si importanta pe care presa o acorda candidatului AUR este una care ne onoreaza si demonstreaza forta partidului.

Insa, informatia cu privire la candidatura sigura a domnului Dan Puric nu este adevarata.

Atat domnul Puric, cat si alti oameni apropiati de AUR vor fi testati intr-o cursa interna a partidului care se va desfasura in perioada 16 februarie – 16 iunie. Dupa acea data veti afla candidatul AUR pentru prezidentiale, prin votul romanilor care vor vota candidatul AUR”, arata un comunicat al AUR.

Actorul Dan Puric si-a anuntat marti candidatura la alegerile prezidentiale din partea AUR la finalul unui spectacol  de pe scena teatrului Luceafarul.

Anuntul a fost facut la finalul piesei  ”Dan Puric-Votati, ma”. Confrom EVZ, Puric a facut o scurta caracterizare a clasei politice, a inceput cu fostul premier Florin Citu si a continuat cu Klaus Iohannis, Ciolacu si Ciuca.

El a sustinut ca poporul roman merita ceva mai bun decat ce a putut oferi clasa politica in ultimii 34 de ani.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o reactie acida. „AUR si-a gasit Vadimul”, a scris CTP pe Facebook.

„Chiar de pe scena teatrului, la sfarsitul spectacolului ‘Dan Puric – Votati, ma!’, Dan Puric si-a anuntat candidatura la prezidentiale, sprijinit de AUR. Histrionul, altfel, un pantomim excelent, are, spre deosebire de G. Simion, fara meserie la baza, consistenta si anvergura.

Electoratul lui contine si un tip de intelectuali nationalisti, fosti securisti si turnatori la Securitate, multe femei intre mai multe varste, care il adora buimac, snobi patriotici, pe langa masa bruta de votanti AUR. Omul este culturos la modul delirant, crestinopat de extrema dreapta, este noul C.V. Tudor.

In confruntari directe cu el, atat Ciuca, cat si Ciolacu ar fi facuti K.O. Chiar si Sosoacai nu i-ar fi usor.
Din acest moment, problemele pe care le tot pritocesc PSD si PNL sunt parfum de tei pe langa pericolul Puric”, a scris CTP.

George Simion a sustinut recent ca „Puric este o valoare a neamului romanesc”.

„Dan Puric este o valoare a neamului romanesc si este un om care militeaza pentru aceleasi lucruri pentru care militam si noi. Cu siguranta, la fel cum Ciolacu spune ca un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot sa va spun ca Dan Puric ar fi un presedinte de succes al Romaniei. Cred ca in orice confruntare electorala, candidatul AUR va castiga si vom avea in sfarsit un presedinte”, a spus Simion.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: