De ce l-au SANCTIONAT sefii pe politistul Godina: „Stie sa foloseasca un computer”

news

Mii de romani continua sa se solidarizeze cu politistul brasovean Marian Godina, sanctionat de superiori pentru ca a publicat pe Facebook amintiri din misiunile sale. El este acuzat ca „a adus atingere imaginii Politiei Romane”.

Scrise cu umor, povestirile au devenit virale pe internet, fiind preluate de zeci de publicatii. Pe Facebook continua sa curga mesajele de sustinere. Romanii incearca, cu umor sau cu furie, sa-i convinga pe sefii din Inspectoratul Judetean Brasov sa il lase in pace pe Godina. Ei au gasit si explicatii pentru sanctiunile date politistului.

Scinteie Stefan-andrei: Stai ca am analizat-o! :))))) M-am prins!!!!! I-o fi ciuda ca stie sa scrie si mai rau …. Stie sa foloseasca un computer!!!!! Hahahaha!!!!

Dany Lazar: Umflatii aceia cu grade pe care-i stim toti,care sunt mai priceputi la afaceri decat la legi,ei sunt cei care denigreaza imaginea acestei institutii si nu agentul din drum,dintre oameni care de multe ori prin gluma sau amabilitate pote rezolva mult mai mult decat prin acele amenzi”comandate”!! Sa le fie rusine”broscoilor”care au demarat aceste presiuni asupra acestui om!!

Maria Betty Uruc: Domnilor de la conducerea IPJ Brasov, romanilor le-a mai ramas numai saracia si umorul. Pina aici ati ajuns sa ne suprimati si umorul? Vaaai ce gindire redusa aveti sefilor. Sinteti politisti de la Militie sau militieni de la Politie? Forta Marian Godina ,iti sintem alaturi !

Amalia Rusu: Niciodata un sef sau un patron nu o sa tina linga el oameni mai destepti ca el pt. ca e frica ..asa cum si seful dl.a inceput sa ii fie frica de subalrernul dinsului pt. ca e fr iubit si apreciat de oameni simpli cu simtul umorului..cu suflet bun..dar sper ca d. politist nu o sa isi dea niciodata demisia din cauza unor comunisti inraiti

Bogdan Ionut: Rusine tuturor celor care considera ca acest om a incercat sau a insinuat macar in postarile sale sa denigreze ori sa critice ministerul, institutia sau persoane din politia nationala indiferent de grad sau functia lor.
Acest om nu a facut pamflet cu intentia de a aduce atingere uniformei pe care de altfel observ ca o poarta cu mandrie, nu a facut dezvaluiri din anchete aflate in desfasurare sau incheiate, nici macar nu a pomenit de vreun act normativ sau atributie a sa .ci pur si simplu scria umor romanesc chiar educativ pt unii. Debarasati- va de vechile practici si incercati sa faceti viata mai usoara acestor oameni deoarece in fond ei va aduc rezultatele pt care sunteti felicitati si primiti calificativele la sf de an.
Pacat. Respect Marian!

Rebegea Constantin Maricel Daca Marian a atins imaginea institutiei, atunci acei indivizi din POLITIE care au violat probabil au imbunatatit imaginea .Dl. sef IPJ Bv, mai dute …si te culca ca esti obosit de atatea ganduri si directive date!!!

Silvia Timofte: Stau prost cu simtul umorului, sefii lui .

Sorin Bunea: Atingere imaginii politiei aduce incuiatul care a luat o asemenea masura! Omul asta nu facea decat sa umanizeze imaginea politistului, lucru cat se poate de benefic!

Liliana Costache: Simtul umorului este apanajul oamenilor inteligenti. Cum va imaginati ca un tovaras burtos pus in functie de partid poate tolera inteligenta si gandirea proprie? Nuuuu…daca ai gandire proprie inseamna ca nu esti supus si daca nu pupi poala sefului si-a partidului, „aduci atingere imaginii”. Care imagine, s-avem pardon?

Maria Gheorghe: Domnul inspector sef sau ce e el, de la IJP Brasov, tocmai si-a batut joc de imaginea institutiei el insusi. „Organul” batut in cap si lipsit de simtul umorului. Pacat…

Alexandru Dan Mitache: NISTE CRETINI SOLEMNIii! Dl. Godina tocmai SERVEA interesele Politiei, atragand simpatia.

Mesaje de sustinere a politistului Marian Godina poti fi trimise  AICI, catre conducerea IPJ Brasov, iar AICI poate fi semnata petitia „Respect Marian Godina”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: