„De ce ma abuzati?”. Momentul in care activista PSD Oana Lovin a fost saltata de Jandarmerie – Video

news

Activista PSD Oana Lovin a fost amendata cu 400 de lei pentru injuraturile scandate, marti, la adresa lui Klaus Iohannis in momentul in care presedintele a sosit sa inaugureze linia de metrou Drumul Taberei.

Oana Lovin era insotita de Codruta Cerva si a strigat injuraturi obscene cu ajutorul unei portavoci. Jandarmii au intervenit si i-au confiscat portavocea pentru „jigniri”. ”Cum sa regret ca i-am zis muie lui Iohannis?”, a spus Oana Lovin, fost model de videochat, intr-un live pe Facebook.

Lovin s-a plans in fata jandarmilor ca i-a sustinut cand erau injurati de #Rezist si ca acum fac abuzuri la adresa: „Chiar asa, ia sa se desfiinteze jandarmeria!”. „Nu stiu cum am reusit sa-mi pastrez bunul-simt si calmitatea in tara asta de rahat”, a adaugat Lovin.

Ulterior, pentru ca jandarmii i-au cerut sa astepte pentru a semna procesul verbal de amenda, Lovin a facut o criza de isterie si a inceput sa planga.

„Nu ma impingeti! De ce ma impingeti si ma agresati? Sunt o mana de om, am fost civilizata si am cooperat. M-ati amendat, acum pot sa plec? Domnule, pot sa plec?”, a strigat Lovin in fata jandarmilor.

Ea l-a asteptat pe Iohannis sa iasa din statia de metrou pentru a-i striga noi lozinci: „Banii, sase case furate, fermierii, alocatiile, pensiile speciale, nu le-ati taiat, banii pe casele furate”.

„Placute suedeze de la romanii din aceasta tara”, a mai zbierat Oana Lovin.

Mai mult despre:

Comentarii: