„De ce mai iesim? Pentru ca nu avem incredere intr-un guvern de hoti. Alta intrebare”. Protestele continua in forta si in aceasta saptamana

news

Noi proteste sunt anuntate pentru ziua de luni, atat in Bucuresti cat si in orasele din tara. Protestatarii doresc demisia guvernului, in frunte cu premierul Grindeanu, pentru ca nu mai are credibilitate.

„Nu cedam. Rezistam” si „Continuam. Alta intrebare” sunt mesajele care anunta protestele de luni din Bucuresti si Cluj. Duminica, in Bucuresti au fost aprox. 300.000 de manifestanti, in timp ce la Cluj au iesit pe strazi peste 50.000 de oameni.

Screen Shot 2017-02-06 at 10.07.34
Screen Shot 2017-02-06 at 10.07.47

Protestele de duminica vor face cu siguranta istorie. Niciodata dupa decembrie 1989 Romania nu a mai cunoscut o asemenea efervescenta.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca dimensiunea protesteleor arata o organizare profesionista, sustinand ca participantii au fost adusi „cu autocare, cu microbuze, cu trenuri”.

„Cine are de castigat? Probabil ca si unii din tara, dar sigur au de castigat unii din jurul nostru, din jurul acestei tari. Este o situatie destul de complicata in R. Moldova, sunt pretentii ale noului presedinte, care vorbeste de Moldova mare, exista si alte miscari in interiorul tarii, exista un context european, un context regional si un context international, in schimbare, dupa alegerea presedintelui Americii. In Romania, numai asta nu trebuie, o asemenea tulburare. Modul de organizare, dimensiunea finantarii acestor proteste – astazi am inteles ca au venit cu autocare, cu microbuze, cu trenuri foarte multi oameni adusi din teritoriu (…) – arata o organizare profesionista. Asta nu arata o organizare spontana. Asta nu e un miting spontan, adica nu e numai spontaneitate. Exista in spate organizare. Sunt oameni care pur si simplu vin pentru ca asa cred, sunt suparati, e dreptul fiecaruia…”, a declarat liderul PSD la Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: