De ce nu se vaccineaza Gigi Becali: „Te modifica genetic, daca ma transforma in animal?”

news

Milionarul Gigi Becali a tinut sa anunte din nou, chiar in ziua de Paste, ca refuza sa se vaccineze. El sustine ca exista riscul ca vaccinul sa il transforme intr-un animal.

„Vaccinul nu il fac nici daca acum vine unul aici cu serul si aici unul cu pistolul si zice: bai eu acum o sa apas pe tragaci: Apasa, ma, pe tragaci, nu imi pune niciun vaccin mie, ma! Daca am trait pana la varsta asta si acuma m-am apropiat de Hristos, pentru ce eu sa pierd eu viata mea? Pai o sa spuneti, stai, domnule, ca n-are nicio legatura. Pai are legatura stiintifica, ca e stiintific aici… aaa, bate campii Becali. Nu bate campii Becali”, a declarat Becali la Romania TV.

„Eu spun ce spun oamenii de stiinta. Pai el e ARN intra in genom, intra in gena, te modifica genetic. Cu alte cuvinte, eu de unde stiu ca iubesc, vrei sa nu mai iubesc? Sa devin animal? Ba, tata, nu la toata lumea, dar pe unii ii ataca genetic. Pe unii. Poate sunt eu unul din aia pe care-l ataca genetic. Nu vreau, mi-e frica”, a mai spus Becali.

Afaceristul a mai sustinut ca nu militeaza impotriva vaccinarii, desi nu rateaza nicio ocazie de a aparea la televizor pentru a ataca vaccinarea.

„Fiecare face ce vrea, pai nu? Eu nu le spun la oameni sa nu faca. M-ai intrebat daca fac si eu am spus asa: Aici vaccinul si aici pistolul. Trage glont, nu ma vaccinez, ce am facut eu rau in asta? Am facut eu campanie impotriva vaccinarii? Am spus ce fac eu”, a declarat Gigi Becali.

Mai mult despre: ,

Comentarii: