De ce PSD uraste multinationalele? Vlad Voiculescu pune punctul pe i: „Imaginati-vi-i pe doamna Olguta si domnul Daea la un interviu de angajare”

news

Premierul PSD Mihai Tudose a atacat din nou companiile multinationale, in sedinta de miercuri a guvernului, ca si-au trmis angajatii sa protesteze in fata sediului Guvernului. Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, explica de unde provine ura liderilor PSD fata de multinationale.

„De ce ne miram ca oamenii astia din politica au ceva impotriva companiilor serioase (multinationale sau nu)? E firesc. Sunt exact companiile alea cu care nu pot sa faca smecherii.

Mai mult decat atat, la orice companie serioasa, nici dracu nu i-ar fi angajat nici pe ei, nici pe odraslele, amantele sau rubedeniile lor.

Imaginati-vi-l pe domnul Misa la interviu. Apoi pe doamna Olguta. Apoi pe domnul Daea. Apoi pe vreun parlamentar PSD la alegere. Apoi imaginati-va ca va lasati afacerea pe mana domnului Dragnea. Sau a domnului Tudose”, a remracat Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern in care se adopta modificari la Codul Fiscal, ca initial sindicatele si patronatele au fost de acord cu modificarile, dar apoi au reactionat la externalizarea profitului si „s-au inflamat niste multinationale”.

„Felicitari domnule ministru pentru alocutiunea de la inceput, tocmai am aflat acum ca sunt niste sucursale ale unor banci care au dat liber angajatilor pentru a putea participa la mitingul din fata, deci sunteti pe drumul cel bun. Daca bancile sunt nervoase pe chestia asta, eu va felicit. Poate o sa plateasca si ei impozite”, a spus premierul Tudose catre ministrul Finantelor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: