De ce s-a sucit Pieleanu. Cifrele sunt clare: „Situatia este dramatica si corabia se scufunda”

analize

Sociologul Marius Pieleanu, celebru pentru prezentarea unor sondaje extrem de favorabile PSD, s-a sucit si anunta cifre care sunt clar in defavoarea partidului de guvernamant si a lui Liviu Dragnea. „Stie cu cifrele in fata ca situatia este dramatica si corabia se scufunda”, explica jurnalista Ioana Ene Dogioiu.

Jurnalista a remarcat „spectacolul remarcabil oferit de sociologul Marius Pieleanu, unul dintre sustinatorii cu trup si suflet ai lui Liviu Dragnea”. Pieleanu prezinta mai noi cifre de cosmar pentru PSD.

„Cifrele spun, si pentru PSD, si pentru UDMR, si pentru ALDE, ca tot ceea ce atinge Liviu Dragnea se usuca si moare. Este ca un zombie politic si asocierea cu el este letala pentru oricine. Da, acum este dispus la orice concesie, nu cred ca are o limita, dar ceea ce da acum nu mai are nicio valoare, pentru ca pretul este pierderea viitorului politic.

Si cine nu crede nu are decat sa priveasca spectacolul remarcabil oferit de sociologul Marius Pieleanu, unul dintre sustinatorii cu trup si suflet ai lui Liviu Dragnea. Spre stupoarea generala, dl Pieleanu a admis ca majoritatea clara a romanilor, 54%, considera ca principala problema a Romaniei este coruptia, nu scolile, nu educatia, nu sanatatea, asa cum tot domnia sa sustinea cu numai cateva luni in urma.

Si tot dl Pieleanu afirma cu subiect si predicat ca 46% dintre romani considera ca protocolul SRI – PICCJ a fost un lucru bun, care a ajutat Justitia si anticoruptia, in timp ce numai 36% il considera o sursa de abuzuri. ‘Sa ne potolim cu prostiile, cu falsele teme din spatiul public’, a spus Marius Pieleanu, la TVR 1.

De ce l-a lovit sinceritatea? Pentru ca probabil stie cu cifrele in fata ca situatia este dramatica si corabia se scufunda. Si atunci isi salveaza ce se mai poate salva din imaginea profesionala. Se da cu poporul, cum ar veni, pentru a nu ramane cu stampila manipularii inutile pe frunte”, a explicat Dogioiu pe ziare.com.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: