„De ce sunt acum aici?”. Atitudine sfidatoare a lui Dragnea in fata judecatorilor. Cum a incercat sa ii pacaleasca si pe magistrati

news

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, in fata judecatorilor ca nu discuta cu sotia sa, Bombonica, probleme de serviciu acasa astfel incat nu a avut de unde sa stie ca erau doua angajate ale Consiliului Judetean Teleorman care nu veneau la serviciu.

„Eu cu sotia mea nu discutam acasa probleme de serviciu. Convenisem asta de mult timp, astfel ca nu mi s-a plans niciodata despre faptul ca Botorogeanu si Stoica (care lucrau la Serviciul condus de Bombonica Prodana- n.red.) nu s-ar fi prezentat la serviciu”, a declarat Dragnea in fata judecatorilor, citat de jurnalistul Ionel Stoica.

In finalul pledoariei sale, Dragnea a sustinut ca nu intelege de a fost trimis in judecata.

“Asa cum v-am spus de la inceput, am citit dosarul, declaratiile, rechizitoriul, stenogramele, Codul penal si Codul de Procedura Penala. Va spun sincer, incerc sa inteleg de ca am fost trimis in judecata, de ce sunt acum aici? Eu nu am vazut nicio proba pentru trimiterea in judecata. Doar niste declaratii, niste feelinguri, niste barfe. Nu am reusit sa inteleg de ce. Sunt tinta DNA-ului!”, si-a finalizat declaratia Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: