De ce USR continua sa mearga la Antena 3. Deputat USR: „Telespectatorii lor merita sa vada nemernicia favoritilor lor”

politica

Deputatul USR Cristian Seidler a explicat, intr-un mesaj pe Facebook, in urma unui val de reprosuri, de ce reprezentantii USR continua sa participe la emisiunile postului Antena 3. „Telespectatorii lor merita sa vada si partea cealalta a baricadei respectiv nemernicia favoritilor lor”, a spus Seidler.

Cristian Seidler a relatat initial pe Facebook cat de urat a fost tratat in cadrul unei interventii telefonice la Antena 3 de catre Mugur Ciuvica, invitat permanent al postului lui Voiculescu.

„Am avut o interventie telefonica scurta la Antena3 pe subiectul unei stiri false legate de alegerile interne din USR. Dupa intrebarea moderatoarei si raspunsul meu, a intervenit cu o alta intrebare un domn care nu s-a prezentat dar pe care l-am recunoscut dupa voce: Mugur Ciuvica.

In stilul caracteristic al celor care au facut cei 7 ani de-acasa la fara frecventa, respectivul nu m-a lasat sa raspund la intrebarea pe care chiar el mi-a adresat-o, a lipit de USR etichete verbale deja clasice si a vorbit fara oprire. L-am acoperit la randul meu si cand mi-am dat seama ca moderatoarea nu are cum sa il calmeze am anuntat ce voi face, am salutat si am inchis telefonul.

Mugur Ciuvica si alti asemenea comentatori publici, parte a propagandei pesediste, sunt contributori la caderea PSD”, a povestit deputatul USR.

Numerosi utilizatori de Facebook i-au reprosat insa ca a acceptat sa apara din nou la Antena 3.

„Telespectatorii lor merita sa vada si partea cealalta a baricadei respectiv nemernicia favoritilor lor”, a raspuns Seidler.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: