De ce vrea Orban sa ramana presedintele PNL: „Candidez cu o carte de vizita care este practic un argument puternic”

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca va candida pentru un nou mandat, la alegerile interne din acest an, ”cu o carte de vizita care este un argument puternic in fata colegilor de partid”.

„Candidez cu o carte de vizita care este cunoscuta de toti colegii mei si care este practic un argument puternic pentru a putea sa ma prezint in fata colegilor mei cu un proiect pe urmatorii patru ani de zile, care sa permita PNL sa realizeze pentru Romania tot ceea ce a promis”, a declarat sambata Orban, intr-o conferinta de presa sustinuta la Zalau.

Potrivit acestuia, Congresul PNL va fi precedat de alegeri in toate organizatiile.

„Congresul inseamna alegeri in tot partidul, la toate nivelele. Peste tot vom avea conduceri legitimate prin vot in urma conferintelor la nivel local, judetean si ulterior in urma congresului”, a precizat liderul PNL, citat de Agerpres.

Ludovic Orban s-a aflat sambata in judetul Salaj, fiind insotit de presedintele PNL Salaj, Lucian Bode, si de ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Cei trei au vizitat, insotiti de presedintele Consiliului Judetean Salaj, Dinu Iancu-Salajanu, santierul Autostrazii Transilvania si Sectia de boli infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Zalau.

„In afara obiectivelor de investitii pe care le-am vizitat, am avut o intalnire cu colegii din PNL, reprezentantii nostri in administratia locala, si am discutat subiecte importante privitoare la proiectele de dezvoltare ale judetului Salaj, proiectele de dezvoltare in comunitatile locale, care sunt conduse de primari liberali si mai ales posibilitatea de a obtine resurse pentru a putea finaliza aceste proiecte de dezvoltare la nivel judetean si local”, a declarat la final Ludovic Orban.

Mai mult despre:

Comentarii: