De duminica vremea se raceste radical. Temperaturile vor scadea pana la minus 11 grade C

news

iarna, Romania, ninsori, Moldova

Dupa o vreme neobisnuit de calda la inceputul lui decembrie, cu maxime cuprinse intre 18 si 21 de grade Celsius inregistrate sambata, de duminica vremea se schimba radical. Meteorologii anunta o racire accentuata, iar in zilele urmatoare ploile si ninsorile vor acapara, din nou, Romania.

In acest sens, Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie a spus ca „si a doua zi din luna decembrie va fi una foarte calduroasa, pentru ca temperaturile raman ridicate, 21 de grade posibil in sudul Dobrogei dar si valori mai ridicate in dealurile subcarpatice ale Munteniei. Inclusiv in Capitala ne asteptam la valori in jurul a 18 grade si minime pozitive pe parcursul noptilor si diminetilor pentru primele doua zile din luna decembrie.”

„Incepand de duminica, vom consemna insa o racire semnificativa in toata tara, mai accentuata in regiunile intracarpatice, acolo unde maximele nu vor mai depasi 5-6 grade Celsius iar minimele vor fi unele preponderent negative, pana spre -11 grade in zonele depresionare, si de cel mult 1-2 grade in zona litoralului”, a mai declarat  Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: