„De ieri sunt injurata la comanda”. Ce mesaje a primit Violeta Alexandru dupa ce Mircea Badea i-a facut public numarul de telefon

politica

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, prezinta pe cateva dintre mesajele obscene, pline de injuraturi, pe care le-a primit pe telefon dupa ce Mircea Badea i-a factut public numarul. „De ieri sunt injurata la comanda. Blestemata. Se numeste incitarea la ura”, a detaliat ministrul.

„Ce fac eu cu numarul de telefon este decizia mea. Costurile pentru factura de telefon sunt acoperite de mine, nu de minister ca in cazul altor demnitari/sefi de institutii care au acest drept, de altfel.

Oamenilor civilizati din aceasta tara le-am raspuns personal la telefon, in masura in care imi permitea programul. Cand nu puteam raspunde, cineva din echipa mea prelua mesajul si problema. Am primit cele mai utile informatii despre disfunctionalitatile din sistemul de stabilire sau de plata a pensiilor, despre lipsa de reactie a ITM-urilor la sesizarile oamenilor, despre necesitatea digitalizarii sistemului de primire a documentelor pentru diferite prestatii. Sute, daca nu mii de intrebari, inclusiv mesaje de multumire pentru plata Somajului Tehnic. Nu regret decizia mea de a pastra public numarul personal de telefon dupa ce am devenit ministru. Am deschis ministerul catre cetateni cum nu a facut-o nimeni in 30 de ani. Cei care ma cunosc stiu ca am acelasi numar de telefon de ani de zile. Chiar nu vreau sa ma schimb, indiferent de functia pe care o ocup.

Totusi, nimeni nu poate decide asupra folosirii numarului meu personal de telefon fara a avea acordul meu. De altfel, avem legislatie in Romania pentru protectia datelor cu caracter personal si pentru reutilizarea acestora. Si institutii responsabile de aplicarea acesteia.

Numarul meu de telefon a fost folosit ieri pentru a incita la ura. Vad coordonarea intre mai multi politicieni pe acest subiect. Cu acest mod agresiv de a face politica – care incepe intr-o parte a presei si duce pana la PSD/fosti PSD-isti, fosti PRM-isti – lupt in continuare.

Sunt oameni civilizati in aceasta tara carora, pentru ca injuraturile si blestemele (nici ei nu stiu pentru ce) imi tin telefonul ocupat, nu le pot raspunde acum. Poate au probleme serioase, as fi vrut sa le raspund, ca de obicei. Ceea ce nu intelege PSD – sau intelege dar nu ii pasa – este ca prin ura incurajata impotriva mea, in final, nu imi face rau mie ci oamenilor onesti care mi-ar fi transmis problemele lor reale. Asta urmareste PSD – sa puna piedici oamenilor care muncesc.

De peste o luna, se monteaza tot felul de campanii (ca as avea interese in traficul de femei – victime ale traficului de persoane, in disparitia de copii din Romania sau ca incurajez violenta asupra copiilor), enormitati si minciuni nedemne chiar si pentru nivelul lor in PSD. Raspandirea urii si intretinerea disensiunilor din societate sunt principalele actiuni de campanie electorala ale PSD, de la inceputul pandemiei. Au creat panica, au raspandit ura si au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a crea fracturi majore intre societate si autoritati, in scop electoral, fara sa se preocupe vreo clipa de efectele pe care aceste demersuri le au asupra oamenilor.

De ieri sunt injurata la comanda. Blestemata. Se numeste incitarea la ura.

Am incercat chiar sa explic unora dintre cei care ma injurau ca DGASPC – acolo unde lucreaza mama fetei din Tg.Jiu despre care se vorbeste – nu este in subordinea Ministerului Muncii ci a Presedintelui CJ. Nu a contat. M-ar fi omorat. Foloseau aceleasi cuvinte.

Aici ne impinge PSD pe toti cei care muncim cinstit in aceasta tara – sa fim injurati. Trebuie sa ne mobilizam in aceasta toamna pana nu este prea tarziu”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Vineri, Mircea Badea a facut public numarul de telefon al Violetei Alexandru pe pagina sa de Facebook, solicitandu-le fanilor sai sa o sune pentru ca ar refuza sa o dea afara de la locul de munca pe mama tinerei care a agresat-o pe fetita de 13 ani din Targu Jiu. Ulterior, sustinut de Codrin Stefanescu si Liviu Plesoianu, Mircea Badea a acuzat-o pe Violeta Alexandru ca este de partea celor care au agresat-o pe fetita.

Citeste si: Coalitie Mircea Badea-Plesoianu-Codrin Stefanescu impotriva Violetei Alexandru: „Jivina oribila”. Cum este folosit cazul fetitei din Targu-Jiu in interesul PSD

„Violeta Alexandru sustine familia agresoarei. Nu ma mira nici asta. Suntem in grafic. Eu in speta asta v-am spus ca merg pana la capat”, a scris Mircea Badea pe Facebook, dupa ce a facut public numarul de telefon al ministrului Muncii.

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, se alatura acuzatiilor delirante ale lui Badea.

„O fetita este torturata, cu maxima salbaticie, de catre alti copii! Ziua in amiaza mare, intr-un loc public din Targu Jiu, iar scena de groaza este filmata chiar de agresori! Mircea Badea, curajos asa cum il stiu din totdeauna, cere public sa se faca dreptate! Si toti tac complice, pentru ca parintii agresorilor sunt pilosi. Lucreaza la stat in functii de raspundere, au relatii peste tot, si-i doare fix in fund de ceea ce fac rau copiii lor! Tace Consiliul Judetean, tace Directia pentru Protectia Copilului, tace sinistra de la Ministerul Muncii, tace tot guvernul! Se trimit hartii si declaratii de presa cretine, in final se considera ca tot fetita agresata, batjocorita si umilita este de vina! Ca s-a nascut intr-o tara unde abuzurile si teroarea sunt parte din cotidian. Sustin demersurile initiate de Mircea Badea si vreau sa-l asigur ca nu e singur in acest caz! Suntem multi si vom lua pozitie!”, a scris si Stefanescu.

Celor doi li s-a alaturat in scurt timp si Liviu Plesoianu, inviat brusc din morti.

„Sunt alaturi de Mircea Badea in lupta pe care a pornit-o, din nou, de unul singur! Ii atentionez pe membrii Guvernului ca se joaca de data asta cu focul calare pe un butoi cu pulbere! Daca erau zdraveni la cap, pana acum se miscau placile tectonice in Romania, dupa ce o tara intreaga a vazut scenele absolut ingrozitoare in care o fetita este TORTURATA de niste SCELERATI SUBUMANI! In loc sa se intample asta, Sinistra de la ‘Munca’ se razboieste cu Mircea Badea?!? Astia sunt in toate mintile!? Cine este alaturi de Mircea Badea sa se exprime acum! Eu sunt!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat vineri ca PSD i-a facut public numarul personal de telefon, prin intermediul lui Mircea Badea, folosind ca pretext cazul fetitei de 13 ani care a fost agresata de alte adolescente. „Nu cred ca am mai trecut vreodata printr-o perioada ca aceasta, cu o asemenea violenta de limbaj intretinuta si chiar stimulata de PSD. Se folosesc de oameni si de necazurile lor pentru a incita la violenta”, arata Violeta Alexandru.

Mai mult despre: ,

Comentarii: