„De la Dragnea la PNL”. Un nou atac al USR, noua parlamentari din „Ciuma rosie” au ajuns la PNL

politica

Deputatul USR Claudiu Nasui acuza PNL ca a primit in randurile sale noua parlamentari care „care au votat modificarile codului penal facute de Dragnea”. „Traseismul este mecanismul de auto-conservare al mafiei politice”, acuza Nasui.

„9 deputati care au votat modificarile codului penal facute de Dragnea sunt azi deputati PNL. Orice ar zice si oricat ar incerca sa destabilizeze USR-ul, PNL si PSD nu vor putea niciodata sa zica de USR ca accepta traseisti. Asta e o caracteristica pura a vechilor partide.

Cand vorbim de PNL si PSD, avem impresia ca vorbim de oameni diferiti. De fapt, nu e chiar asa.

Tin minte, la o sedinta a comisiei pentru buget-finante, cum presedintele comisiei de la PSD i-a raspuns unei deputate PNL ca ‘asa gandea si ea cand era in PSD’. Eu nu stiam ca doamna fusese in PSD. Si ii spun domnului de la PSD care statea langa mine ‘Nu stiam ca ati fost coleg cu doamna’. La care el mi-a raspuns ‘Sigur, pai doar am fost opt ani in PNL’. Cam asa arata clasa politica din Romania. Aceiasi oameni ba cu galben, ba cu rosu. Orice ai face tot USL iese.

Pe 4 iulie 2018, trecea codul penal al domnului Dragnea de camera deputatilor cu doar 167 de voturi. Majoritatea era la 165. In zilele acelea se faceau negocieri la sange pentru orice vot. M-am uitat de curiozitate cati oameni care ieri votau codul penal al domnului Dragnea sunt acum in PNL?

Avem aici lista. 9 deputati. 9 deputati achizitionati prin garantarea de locuri eligibile pe liste la urmatoarele alegeri parlamentare.

Traseismul este mecanismul de auto-conservare al mafiei politice. Romanii stiu deja schema. O data la 4 ani, schimbam vesta, spunem ca suntem ‘noi’ si gata. Scopul lor este unul singur: orice s-ar vota, ei sa fie eterni.

Problema e ca votand aceiasi oameni nu vom avea rezultate diferite. Ba dimpotriva”, a scris Nasui pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: