De la statul paralel, Dragnea trece la realitatea paralela: „Nu exista niciun scandal cu sistemul judiciar. Din partea mea nu a existat nicio actiune impotriva sistemului judiciar”

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Palatul Parlamentului, ca nu a existat, „in mod realist”, nicio actiune care sa stirbeasca independenta Justitiei.

El a precizat ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, care se afla joi intr-o vizita la Bucuresti, a vorbit despre „o evolutie foarte sanatoasa” in ceea ce priveste independenta Justitiei.

Intrebat daca Timmermans a pomenit de faptul ca ar avea o senzatie de confruntare intre Parlament si sistemul justitiei, Liviu Dragnea a spus:

„Mi-a zis si mie despre aceasta senzatie si i-am spus ca daca dumnealui sau doamna Cristea, care era prezenta la masa, poate spune despre vreo actiune a mea, despre vreo actiune a Guvernului indreptata impotriva sistemului judiciar sau impotriva unei institutii din sistemul judiciar, astept cu mare drag sa-mi spuna. Din partea noastra, din partea mea personal, nu a existat in ultimii ani niciun fel de actiune impotriva sistemului judiciar. Daca vom discuta in continuare pe senzatii si pe perceptii, atunci nu o sa fie bine si nu o sa putem sa mergem mai departe in ritmul si in atingerea obiectivului pe care il dorim cu totii. Din partea noastra nu exista niciun fel de raca sau scandal cu sistemul judiciar”.

„Eu am spus ca imi doresc ca pe viitor orice perceptie de genul acesta sa fie trecuta in planul concretului si sa discutam despre un caz anume, dar altfel nu. Daca vor aparea situatii de genul acesta, sa fie ceva concret. Din partea mea sau a partidului nu exista o astfel de atitudine”, a mai spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: