De necrezut. Grindeanu se da acum de partea protestatarilor din Piata Victorie, anunta ca acestia au avut doua mesaje care i-au placut foarte mult

politica

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, intr-o intalnire informala cu jurnalistii, ca apreciaza „creativitatea” protestatarilor. El a mentionat si doua mesaje care i-au placut.

Premierul Sorin Grindeanu a reiterat, intr-o intalnire informala cu jurnalistii, ca a apreciat creativitatea protestatarilor din Piata Victoriei care au expus zeci de mesaje adresate atat lui cat si altor lideri politici din coalitia de guvernare PSD-ALDE, potrivit news.ro.

Intrebat ce mesaje a apreciat din cele pe care le-au afisat protestatarii, Grindeanu a spus ca i-au placut: ”Sorine, clipeste de doua ori daca vrei sa te salvam” si ”No more Victoria s secretes”.

protest_95653100 mesaj

Premierul a admis ca evenimentele de dupa adoptarea OUG 13 i-au schimbat modul de a intelege guvernarea.

Mai mult, Grindeanu sustine ca a inteles lectia protestelor si nu va mai trece prin ordonanta nicio modificare la Codul Penal sau Codul de Procedura Penala conform deciziilor CCR, ci asteapta sa le initieze Parlamentul, iar Guvernul doar sa dea avizul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: