De neimaginat in Romania. Presedintele Maia Sandu face publice sumele cheltuite in deplasarile externe. Pentru vizita in Georgia a cheltuit doar 1.100 euro

politica

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a decis sa faca publice sumele cheltuite in deplasarile externe. Astfel, Presedintia a anuntat public cati bani s-au cheltuit cu deplasarea Maiei Sandu in Georgia, in urma cu doua saptamani.

Maia Sandu a mers in Georgia doar cu o singura persoana din staff-ul ei, consiliera prezidentiala in domeniul politicii externe, Cristina Gherasimov. Din documentul dat publicitatii de Presedintie reiese ca deplasarea a costat, in total, 23.700 de lei moldovenesti (1.114 euro).

Astfel, pentru biletele de avion au fost cheltuiti peste 22.000 de lei, iar pentru diurna 1.700 de lei.

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a efectuat in zilele de 19-20 iulie o vizita de lucru in Georgia. In cadrul acesteia, sefa statului a participat la cea de-a 17-ea editie a Conferintei internationale de la Batumi, in panelul de deschidere, cu genericul „Trei state – o singura alegere: Georgia, Moldova si Ucraina in miscare”. Scopul evenimentului a fost de a imbunatati cooperarea dintre cei trei parteneri asociati ai Uniunii Europene – Republica Moldova, Georgia si Ucraina.

Mai mult despre:

Comentarii: