De neinteles pentru PNL si PSD. Invinsul Barna anunta ca ramane alaturi de Ciolos: „Noi am reusit sa facem un proiect caruia nimeni nu ii dadea nicio sansa”

politica

Dan Barna, care a pierdut alegerile pentru functia de presedinte al USR PLUS dupa cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor interne, a declarat, sambata, la congresul formatiunii, ca va sustine in continuare echipa Biroului National si va ramane alaturi de Dacian Ciolos in demersul de a duce partidul mai departe.

„Poate din afara ar parea ca in aceste zile USR PLUS trece prin momente dificile. Nu este deloc adevarat. A fost o competitie reala, o competitie fireasca intr-un partid viu si autentic. Avem un rezultat si asta ne da putere sa mergem mai departe. Dupa fiecare competitie, dupa fiecare rezultat, cei care urmaresc viata USR de cinci ani si USR PLUS de doi ani, am dovedit ca partidul a fost mai puternic si am mers mai puternic mai departe. (…) Sunt aici, o sa raman aici si o sa mergem mai departe impreuna. Noi am reusit sa facem un proiect caruia nimeni nu ii dadea nicio sansa si vedem in aceste zile, si am vazut in acesti cinci ani, cat de greu a fost si cata opozitie am vazut in vechea clasa politica, disperata ca un aer proaspat vine in politica din Romania. Continui acest proiect, o sa sustin echipa Biroului National, sunt alaturi de Dacian Ciolos in demersul de a duce acest partid mai departe, pentru ca USR PLUS este adevarata speranta a Romaniei”, a spus Barna, citat de Agerpres.

El a adaugat ca in 2017, cand a preluat mandatul de presedinte USR PLUS, obiectivul sau era ca acest partid sa fie unul care sa conteze pe termen lung pentru politica din Romania.

„Cred in acest moment, in care ii predau stafeta lui Dacian Ciolos, ca USR PLUS este un partid care conteaza cu adevarat in politica din Romania si acesta este meritul nostru. Am preluat un partid cu 50 de filiale si 1.000 de membri, astazi suntem un partid cu peste 1.000 de filiale si peste 50.000 de membri. Suntem singurul partid care a crescut in aceasta perioada si sunt foarte mandru sa spun ca in mandatul meu politica din Romania s-a imbogatit cu oameni care vor fi schimbarea pentru anii urmatori”, a afirmat Barna.

Mai mult despre: ,

Comentarii: