De unde a aparut Sosoaca: „Doamna doctor Monica Pop a fost primul om care m-a vazut cand m-am nascut”

politica

Senatoarea AUR Diana Iovanovici Sosoaca a declarat, duminica, la Targu Jiu ca are o relatie foarte apropiata cu Monica Pop, aceasta din urma fiind chiar martora l-a momentul in care s-a nascut. Monica Pop este la randul ei o activista foarte vehementa impotriva vaccinarii si promotoare a teoriilor conspirationiste privind coronavirusul.

„Nu stiu daca ati observat, dar domnul Raed Arafat a lasat-o mai moale. Si cu tonul si cu agresivitatea verbala. Are cu totul un alt limbaj, limbajul pe care doamna doctor Monica Pop care… ma cunoaste, a fost primul om care m-a vazut cand m-am nascut. Doamna doctor Movica Pop il roaga de un an de zile pe Raed Arafat sa vorbeasca frumos cu poporul roman,. Si am intrat in Parlament si Arafat a inceput sa vorbeasca mai frumos. (…)  Il excludem , il trimitem acolo unde ii este locul. Lui Iohannis ii uram drum bun spre Germania, si eu ii urez drum bun lui Raed Arafat catre Siria. Astia nu sunt romani”, a spus Sosoaca in fata catorva zeci de simpatizanti AUR.

La sfarstitul lunii noiembrie, intrebata in emisiunea lui Mihai Gadea (Antena 3) daca se va vaccina, Monica Pop a reactionat vehement: “Va dati seama ca nu! Categoric nu! Si nici nu voi da vreun sfat cuiva sa se vaccineze atat timp cat acest vaccin e facut in 3 luni!”.

“Domnu’ Gadea, are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Ca va mai spun inca o data, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Si fac toti… Domnule Gadea, de unde stiti ce se intampla peste un an? Faceti copilului dumneavoastra vaccinul asta? Pericolul e foarte mare! Nimeni nu poate niciodata sa spuna ca acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani!

(…) Noi nu obligam populatia sa faca vaccin impotriva bolilor care schilodesc si ucid, dar incercam sa obligam populatia sa se vaccineze pentru o boala in care nu spune nimeni ca 15 bolnavi din 100 au facut forme grave si 85 la suta sunt vindecati. Nu poti sa obligi populatia sa se vaccineze!”, a mai sustinut Monica Pop.

Dupa numai cateva zile, Sosoaca a spus intr-un live pe Facebook ca populatia Romaniei va fi luata cu forta de armata din case si va fi dusa pentru a fi vaccinata cu forta in noile spitale modulare. „Vor sa ne duca precum vitele la abator, la moarte”, a spus Sosoaca despre vaccinare.

„In momentul asta voi spune un adevar in premiera nationala. Toate (spitalele mobile), atentie, este un abator pentru romani. Romexpo, Letcani, Ana Aslan, si toate celelalte spitale modulare construite de astia, toate astea sunt abatoare ale poporului roman pentru ca acolo se va face vaccinarea fortata. De aceea sunt goale, ne vor lua pe sus, de aia vor ei sa bage armata, domnule Iohannis. Hai ca spun eu ce vrei sa faci, ca sa stie poporul roman. Daca noi nu intram in Parlament va trebui sa luptam la baioneta cu astia pentru ca ne vor lua pe sus.

Vor sa ne duca precum vitele la abator, la moarte. (…) Vor ne smulga cu armata din case si sa ne duca acolo ca pe vite la taiere. Ascultati-ma ce va spun, Romania in momentul asta este abator de oameni. S-a semnat anul trecut ca noi suntem tara experimentala pentru vaccinuri, sper sa scapam odata de nemernicii astia, nu se poate asa ceva. L-ati auzit pe unul sa spuna ce va spun eu?”, a spus Sosoaca intr-un live pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: