„De unde au avut protestatarii bani de bannere?”. Raspuns pentru disperatii din propaganda PSD

news

Bannerele afisate de protestatarii #Rezist in timpul mitingului de langa Ateneul Roman i-au determinat pe propagandistii PSD sa lanseze noi intoxicari. Unul dintre protestatarii care a afisat aceste bannere raspunde cat au costat.

„Priviti colajul si repetati in gand, de trei ori: ‘la un miting spontan nu ai niciodata bannere same size / same fonts’. E un exercitiu care face bine la spiritul critic si la maifulnes”, a scris Bogdan Stoica, unul dintre propagandistii din online ai PSD, pe Facebook.

Catalin Tenita, unul dintre protestatarii care a purtat aceste bannere, a desfiintat conspiratia lansata de Stoica. Bannerele au costat doar 550 de lei si se pot face in numai 24 de ore.

„#de_unde_au_avut_protestatarii_bani_de_bannere

Domnule Bogdan Stoica, as fi vrut sa va raspund in comentarii, insa aparent nu permiteti comentarii decat de la prieteni. So here it goes: 6 bannere d-astea au costat 550 lei. La comercial, se poate verifica intrand in orice printshop. Daca 23 de oameni pun mana de la mana iese mai ieftin decat o pizza. Termen de livrare: 24 de ore. Cu aceleasi fonturi sau cu fonturi diferite, ca nu se mai fac cu letrasetul. Pe vinilin, ca sa tina, ca sezonul e lung.

Pe carton erau mai ieftine, la vreo 250 de lei, dar acum vine si Consiliul pe Justitie si Afaceri Interne (wink-wink Tudorel Toader & Carmen Dan)”, a explicat Tenita pe Facebook.

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: