Decizia de astazi a judecatorilor in cazul familiei penale Cosma. Deputata botoxata s-a duc tocmai in Italia sa se roage in biserica

news

Magistratii instantei supreme au amaanat, luni, pronuntarea deciziei definitive in dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Prahova Mircea Cosma a fost condamnat in prima instanta la opt ani inchisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit cinci ani inchisoare. Ei sunt acuzati de procurorii DNA ca ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu CJ Prahova aproximativ un milion de euro pentru acordarea unor contracte de lucrari in care beneficiar este Consiliul Judetean.

Instanta suprema a amanat pronuntarea deciziei pentru 22 martie, informeaza news.ro.

Hotararea Inaltei Curti de Casatie si Justitie va fi definitiva.

Andreea Cosma a anuntat ca asteapta sentinta in dosarul tatalui si fratelui eu intr-o biserica din Italia si ca se roaga pentru acestia.

„Eu sunt in Italia, ma rog la catolici. Sunt in biserica, astept aici rezultatul. Eu sunt singura care crede ca iau achitare (Vlad si Mircea Cosma, n.r.). Tii minte cand a picat 7 ore, 7 minute si 7 secunde (durata ultimului termen de la Curtea Suprema, n.r.), tot sapte ingeri sunt si aici, i-am numarat. Sapte e cifra lui Dumnezeu. Ce pot sa cred altceva, ca ma rog de cand i-a luat, de patru ani. Doar nu ma pacaleste credinta”, a spus Andreea Cosma pentru Mediafax.

La ultimul termen al procesului de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care a avut loc in 19 februarie, Mircea Cosma a negat toate acuzatiile si le-a prezentat magistratilor planse cu banii pe care i-ar fi economisit la derularea contractelor de la Consiliul Judetean Prahova.

„Resping toate acuzatiile. Judetului Prahova i se spune in gluma al 53-lea stat al SUA. Volumul de investitii a dus la crearea a 11 parcuri industriale cu un total de 46.000 de angajati. Ar fi trebuit sa primesc o decoratie pentru asta”, a declarat Mircea Cosma in instanta.

La randul sau, fostul deputat Vlad Cosma a afirmat, la instanta suprema, ca nu ii este frica pentru ca dosarul are la baza probe false. La ultimul termen al procesului de la ICCJ a ajuns si Andreea Cosma, care a spus ca a venit pentru a-si sustine familia, dar si pe alti cetateni care au reclamat abuzuri ale procurorilor, precum Sebastian Ghita, care asteapta de la ea, in calitate de deputat, sa le apere drepturile.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: