DECIZIE de ultima ora in cazul VIOLATORILOR de la Vaslui. Ce se intampla cu cei sapte tineri. E definitiv!

news

Cei sapte vasluieni condamnati pentru violarea unei fete de 18 ani raman in arest preventiv, a decis astazi Tribunalul Vaslui. Judecatorii au respins contestatia tinerilor la decizia Judecatoriei, iar sentinta este definitiva.

Magistratii Tribunalului Vaslui au considerat „inadmisibila si nefondata” contestatia formulata de cei sapte tineri impotriva deciziei Judecatoriei, care luni a emis mandate de arestare preventiva pe numele acestora. Astfel, cei sapte raman in continuare incarcerati la Penitenciarul Vaslui, anunta Mediafax.

Curtea de Apel Iasi va judeca, pe data de 2 septembrie, solicitarea avocatilor celor sapte tineri de stramutare a dosarului, cererea fiind depusa inainte de decizia de luni a Judecatoriei Vaslui.

Cei sapte tineri acuzati ca au violat o fata de 18 ani au fost condamnati, luni, de Judecatoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre cinci ani si opt luni si opt ani si patru luni de inchisoare, precum si la plata unor daune morale de 50.000 de lei catre tanara, decizia instantei nefiind insa definitiva.

Cea mai mare pedeapsa a primit-o Ovidiu Silviu Burada, cel care a racolat-o pe fata de 18 ani din statia de autobuz din municipiul Vaslui. El a fost condamnat la opt ani si patru luni de inchisoare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: