politica

Decizie in CEX: PSD-istul care a facut-o „mincinoasa” pe Olguta a devenit presedinte al Consiliului National al PSD

CEX al PSD a decis, joi, ca il numeasca pe Vasile Dincu in functia presedinte interimar al Consiliului National al PSD. Acesta este in razboi deschis cu un alt lider de seama al partidului, Lia Olguta Vasilescu, despre care a spus ca este „mincinoasa”.

Alegerea lui Dincu a fost puternic contestata de mai multe organizatii PSD din sudul tarii, care i-au reprosat ca are legaturi cu „statul paralel”. Insa, Dincu a fost ales in final in fucntia dorita pentru ca a avut sprijinul organizatiilor PSD din Ardeal.

Ciolacu a declarat, la finalul CEX-ului, ca Dincu este un „om foarte respectat”. ”E normal sa fie opinii diferite, dar la vot au fost 48 de voturi pentru si unul impotriva. Sunt ferm convins ca cel mai indreptatit este Vasile Dancu sa vorbeasca cu colegii mei si sa lamureasca. Nu sunt nemultumiri, ci opinii. Domnul profesor e foarte bun. El e om de stanga, un profesor respectat, a fost vicepremier”, a sustinut Ciolacu.

Intr-un interviu acordat la inceputul lunii iunie lui Ion Cristoi, Dincu a declarat ca a facut studii din care rezulta ca electoratul o percepe drept „mincinoasa” pe Lia Olguta Vasilescu.

„Olguta Vasilescu are eticheta, am facut multe studii de brand pe oamenii partidului, ea are eticheta ca minte. Ea a spus ca nu a pierdut niciodata alegerile si ca noi la Cluj am facut 7-8%. E o idee vadimista, comunicarea noastra la PSD a fost invadata de PRM la un moment dat. Ideea este ca ‘spune orice’, asta mi-a spus-o si mie Vadim Tudor cand eram senator, ca poti sa spui orice ca nimeni nu verifica. A zis ca nu a pierdut niciodata alegerile. Ea a fost membra PRM din 1991, scrie in CV-ul ei, si a pierdut alegerile in 1992, in 1996, in 2000, in 2004. S-a inscris in PSD in 2007, cand a candidat a candidat pe liste USL. Deci ea s-a dus la ala care a batut-o tot timpul si a castigat pe listele USL, unde era si cu liberalii si cu toata lumea impreuna.

(…) Este o minciuna sa spuna ca noi, la Cluj, nu am castigat niciodata alegerile, ca avem 7%. Nu este adevarat”, a declarat Dincu intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

„Ce s-a intamplat din 2016, mai ales in primul an, in 2017, a distrus total imaginea PSD-ului. Din 46% am ajuns la 20%”, a mai spus Dincu.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Fostul sef al NATO: „Sistemele din Romania si Polonia ar trebui sa doboare rachetele Rusiei care vizeaza Ucraina”

Tarile NATO ar trebui sa foloseasca sistemele de aparare aeriana cu baze in Europa de…

35 de minute ago

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

4 ore ago

Cea mai bogata femeie din Australia cere Galeriei Nationale sa-i retraga portretul dintr-o expozitie

Miliardara australiana Gina Rinehart a cerut Galeriei Nationale din Australia sa-i elimine portretul dintr-o expozitie…

5 ore ago

Atacul asupra premierului slovac Robert Fico trimite unde de soc in toata Europa. Reactie si din partea SUA

Atacul de miercuri asupra premierului slovac Robert Fico in orasul Handlova, in urma unui eveniment…

5 ore ago

O pizzerie din Napoli al carei fondator a gatit pentru Bill Clinton, sechestrata in cadrul unei anchete privind mafia

O pizzerie din inima orasului Napoli, care a fost fondata de un barbat care a…

5 ore ago