Decizie socanta: Partidul Monicai Macovei ii va sprijini in alegeri pe candidatii ALDE, propusi de penalul Tariceanu

actualitate

Decizie surprinzatoare a partidului M10, infiintat de Monica Macovei. ALDE anunta intr-un comunicat de presa ca M10 va sustine in alegeri candidatii propusi de Tariceanu.

Iata ce anunta ALDE intr-un comunicat de presa:

„Conducerea Aliantei Liberalilor si Democratilor a semnat, astazi, un acord privind o viitoare colaborare politica cu formatiunea politica M 10, reprezentata de catre secretarul general al partidului, Ovidiu Simion. Aceasta colaborare politica parafeaza intelegerea dintre cele doua partide politice, prin care M10 va sprijini candidatii ALDE la viitoarele alegeri parlamentare, care au loc pe 11 decembrie“, anunta cei din ALDE intr-un comunicat de presa.

Mai mult, cei din ALDE au precizat ca ei reprezentantii cetatenilor in Parlamentul Romaniei, sustinatori ai drepturile si libertatile cetatenilor, „idei ce sunt promovate si de catre partidul M 10“.

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, este, alaturi de PSD, campionul luptei impotriva DNA si a actiunilor anticoruptie, sustinute pana acum cu fervoare de Monica Macovei.

Partidul M10 a fost fondant de Monica Macovei. Aceasta si-a dat demisia din functia de presedinte al M10 dupa alegerile locale din iunie, in condtiile in care M10 nu a depus liste de candidati.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: