Decizie stranie a lui Dragnea, a anulat sedinta CEX de duminica. Anuntul lui Chirieac, trompeta sefului PSD

politica

Bogdan Chirieac, portavocea mediatica a lui Liviu Dragnea, anunta ca sedinta CEX al PSD de duminica a fost anulata. In sedinta ar fi urmat ca liderii PSD sa solicite adoptarea unei ordonante de amnistie si hgratiere.

„PSD a decis sa anuleze CExN, potrivit informatiilor pe surse. Cu toate acestea, ramane valabil Consiliul National al PSD care va incepe maine, la ora 16:00”, scrie DC News.

In CEX al PSD ar fi urmat ca liderii partidului sa solicite Guvernului adoptarea unei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere. Chirieac a declarat, la Antena 3, ca PSD a gresit ca nu a adoptat aceasta OUG imediat dupa ce a castigat alegerile.

„OUG pe amnistie si gratiere este elefantul din dulap din cauza ca PSD nu a facut ce trebuia in decembrie 2016, cand toata campania Opozitiei s-a referit la penalii din PSD si PSD a obtinut cel mai mare scor al unui partid politic din UE, atunci PSD trebuia sa fie deschis si sa spuna ce are de gand, desi depinde ce amnistiezi si gratiezi, nu amnistiezi faptele savarsite cu violenta, nu amnistiezi, nu gratiezi incalcarile grave ale respectarii drepturilor omului, ale libertatii si demnitatii umane, erau niste limite acolo. In rest, trebuie vazut ce, cum, in ce fel, dar deja a aparut sperietoarea comuna: OUG pe amnistie si gratiere”, a spus Chirieac.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: