Decizie uluitoare: Palesica a fost ELIBERAT, victimele au fost puse la plata

news

Cele trei persoane care au fost batute de Sorin Palesica la inceputul lunii februarie intr-un bar din Straja si-au retras plangerile.

Miruna Inel si celelalte doua victime si-au retras plangerile, iar Palesica a fost pus in libertate. Acestia vor fi nevoiti sa plateasca si cheltuieli judiciare.

Judecatoria din Petrosani a anuntat decizia in dosarul lui Sorin Palesica, care a fost arestat preventiv in urma scandalului pe care l-a provocat in statiunea Straja.

„Instanta inceteaza procesul penal impotriva inculpatului Sorin Palesica, pentru infractiunea de lovire si alte violente. Dispune punerea de indata a acestuia in libertate. Constata ca inculpatul, aflat in Penitenciarul Aiud, a fost retinut in perioada 7 februarie – 12 aprilie”, a informat Judecatoria Petrosani, potrivit Adevarul.

Cele trei parti sunt nevoite sa plateasca cheltuieli judiciare, astfel ca Lucian Clondireanu va fi nevoit sa plateasca 285 de lei, in timp ce Miruna Inel si Cornel Toma Dinu vor trebui sa plateasca 350 de lei.

Pe data de 7 februarie, Sorin Palesica a lovit mai multe persoane intr-un local din Straja, iar Miruna Inel a fost lovita cel mai grav.

In urma ispravii sale, Palesica a fost retinut si arestat preventiv. Se pare ca acesta este recidivist dupa ce a mai comis si alte agresiuni de acest fel.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: