Declaratie mafiota a unui lider PSD, in direct: „Taci pana mori, pana esti cu mainile pe piept”. Mesaj dur pentru angajatii Antena 3: „Voua nu va e, bre, sila? Nu va vine sa va vomitati?”

news

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, vineri, la Antena 3, ca membrii PSD sunt obligati sa isi gura indiferent de ce vad ca se intampla in partid. „…taci pana mori, pana esti cu mainile pe piept”, a spus Stefanescu.  El a adus in urma cu trei zile un grup de interlopi la Curtea Suprema pentru a-l proteja pe Liviu Dragnea de jurnalisti.

Afirmatiile lui Stefanescu au generat o reactie dura din partea lui Valeriu Nicolae, unul dintre colaboratorii apropiati ai lui Dacian Ciolos.

„Codrin Stefanescu este principalul comentator la Antena 3, emisiunea 100 de minute. Tocmai a spus: ‘…taci pana mori, pana esti cu mainile pe piept’ – despre cum ar trebui sa nu iasa nimic din interiorul PSD-ului. Asta suna ingrozitor de similar cu Omerta -codul de onoare al Mafiei- mai ales ca discutia este despre DNA si Belina”, spune Nicolae intr-un comentariu pe Facebook.

El s-a aratat dezgustat de modul in care se comporta angajatii Antena 3.

„Clanul Duduienilor este acum spalat la greu de Antena 3. Duduienii sunt parte a culturii institutionale a PSD-ului lin viziunea lui Codrin. Bai, oamenii astia pe care ii cred ca sunt cat de cat normali din PSD si de la Antene – voua nu va e bre sila? Nu va vine sa va vomitati in gura atunci cand spuneti ca sunteti PSD-isti si ca munciti la Antena 3?”, intreaba retoric Nicolae.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: