Declaratie scandaloasa a lui Nichita: „N-am stiut ca a te indragosti de o femeie este un delict”

news

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, sustine ca nu exista motive pentru a fi arestat: „N-am stiut ca a te indragosti de o femeie este un delict”.

Declaratia primarului este in ton cu cea a lui Victor Ponta, care spunea recent ca nu intelege de ce Nichita trebuie sa fie arestat „pentru spionarea unei iubite”.

Intrebat daca a amenintat-o sau batut-o pe Adina Samson, Nichita a refuzat sa raspunda: „Nu raspund la asemenea intrebari”.

Gheorghe Nichita, primarul social-democrat al Iasiului, a ajuns vineri, 8 mai, in fata judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti, ca urmare a recursului facut de procurorii DNA – filiala centrala, care au contestat decizia din 2 mai a magistratilor Tribunalului Bucuresti de a-l cerceta pe baron in libertate, sub control judiciar.

Procurorii anticoruptie au cerut masura arestarii preventive atat in cazul lui Gheorghe Nichita, cat a si doi angajati ai Politiei Locale Iasi: Liviu Hliboceanu, seful institutiei, si Stefan Avirvarei, seful Serviciului de Urbanism.

Toti trei sunt cercetati penal in dosarul in care primarul Gheorghe Nichita este acuzat de procurorii DNA Bucuresti ca si-ar fi spionat fosta iubita, pe Adina Samson, folosindu-se in mod ilegal de Politia Locala Iasi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: