Declaratie socanta a deputatulului PNL Robert Sighiartau: „PSD are un joc murdar, dublu, si il vad guvernand cu AUR din 2024”

politica

Robert Sighiartau, AUR, alianta, PSD, joc murdar, dublu

Deputatul PNL Robert Sighiartau a declarat marti, in emisiunea Proiect de tara: Romania, de la Prima News, ca el vede PSD guvernand cu AUR din 2024, precizand ca se bazeaza in primul rand pe legaturile care stau in spatele acestor partide politice inclusiv in modul in care AUR alege sa se bata cu PSD in teritoriu.

„PSD are un joc murdar, dublu, apropo de coalitie si de parteneriat iar eu vad PSD guvernand cu AUR din 2024.. Ma bazez in primul rand pe legaturile care stau in spatele acestor partide politice inclusiv in modul in care AUR alege sa se bata cu PSD in teritoriu”, a declarat Robeet Sighiartau

Sighiartau a declarat ca in ultima vreme AUR cauta sa devina „frecventabil” si ca asistam la o „albire” a acestui partid. In opinia politicianului libertal, „PSD a inceput clar sa se erodeze, nu mai ating pragul de 30% de mult. De fapt, sunt sub 30% dinainte de a prelua guvernarea. In acest moment, din cauza lipsei de leadership, din cauza modului in care se conduc anumite ministere, politica de comunicare a Guvernului, AUR poate fi propulsat pe primul loc, este scenariul extrem de valabil. Exista, pe langa sondajele relevante la nivel national, o majoritate tacuta care la acest moment nu spune ca voteaza cu AUR, de rusine. Eu sunt sigur ca AUR poate sa bata PSD dar mai am si acum semne de intrebare legat de ceea c se intampla intre PSD si AUR. De-a lungul timpului, am vazut o potentare intre cel doua partide si cei doi lideri.”, a subliniat Sighiartau.

Deputatul liberal a mentionat ca „scenariul cel mai bun pentru PSD este clar, si anume ca PSD sa intre in turul doi cu candidatul AUR, pentru ca atunci domnul Ciolacu e sigur ca va ajunge presedinte”. ”Asta cred dansii in acest moment si asta incerc sa le spun si colegilor, ca se vede de la o posta”, a subliniat deputatul PNL.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: