Declaratie socanta a unui SEF din Politie: „Dumnezeu sa-l odihneasca pe Fane Spoitoru!”. FURIE printre politisti

news

Presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie (SNAP), politistul Iulian Surugiu, a intrat sambata in direct, la postul Romania TV, pentru a vorbi despre inmormantarea lui Fane Spoitoru.

Iulian Surugiu a fost invitat sa vorbeasca despre cum va gestiona politia evenimentul si cum vor fi preintampinate eventualele incidente in trafic, la inmormantare luand parte un numar foarte mare de oameni.

Sindicalistul nu s-a limitat insa la a da doar declaratii legate strict de activitatea fortelor de ordine, ci a transmis un sincer „Dumnezeu sa-l odihneasca pe Fane!”.

„Extraordinar!400 de politisti cotizeaza la salariul domnului Surugiu Iulian, presedinte SNAP, pentru ca acesta sa vorbeasca, alaturi de Miron Cozma si in numele Politiei Romane, despre inmormantarea lui Fane Spoitoru’! ‘Dumnezeu sa-l ierte pe Fane’ a zis Surugiu Iulian ! N-am auzit cuvintele astea din gura liderului de sindicat, despre Bogdan Gigina! Nu cumva ati depus si o coroana din partea SNAP, dom’le salvator al politistilor? Cotizati, frati colegi, cotizati si bagati bani in buzunarele lui Surugiu Iulian!”, a scris pe Facebook agentul de politie Aurel Munteanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: