Declaratie surprinzatoare a lui MERKEL: „Multiculturalismul este o MINCIUNA”

externe

Angela Merkel a tinut un discurs surprinzator, luni, in fata colegilor din Uniunea Crestin Democrata, in cadrul reuniunii anuale care a avut loc la Karlsruhe.

Presata de partid sa isi revizuiasca politica fata de primirea refugiatilor, Merkel a incercat sa impace capra si varza. Nu regreta politica initiala de a primi refugiatii cu bratele deschise, insa a anuntat ca numarul acestora va fi „limitat drastic” de acum incolo. Mai mult, ea a tinut sa respinga „multiculturalismul”.

Cancelarul german Angela Merkel, ovationata in picioare timp de noua minute in cadrul conferintei, si-a sustinut decizia de a deschide granitele Germaniei pentru cei in cautare de azil, ca masura de urgenta in criza imigrantilor.

merkel

Intr-un discurs adesea intrerupt de aplauze, Merkel a spus: „Mii de refugiati au ramas de izbeliste in Budapesta si au pornit pe jos pe drumul catre Austria. Aceasta a fost o situatie care a pus la incercare valorile europene mai mult ca oricand. Nu a fost nici mai mult, nici mai putin decat un imperativ umanitar. Ceea ce am vazut la televizor, ajunge la propriu in pragurile caselor noastre. E un test istoric pentru Europa. Imi doresc, ne dorim ca Europa sa treaca acest test.”

„Chiar si o tara puternica precum Germania ar fi incapabila sa faca fata pe termen lung unui numar asa mare de refugiati”, a mai declarat Merkel, dand foarte putine detalii in ceea ce priveste modul in care guvernul sau intentioneaza sa micsoreze numarul refugiatilor.

Cancelarul german a spus ca imigrantii carora li se permite sederea in Germania vor fi nevoiti sa se integreze. „Cine cauta refugiu la noi, trebuie sa ne respecte legile si traditiile si trebuie sa invete limba germana. Multiculturalismul creaza societati paralele. Multiculturalismul e o minciuna”, a mai spus Merkel, adaugand ca Turcia va juca un „rol cheie” in rezolvarea crizei refugiatilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: