Declaratie transanta a lui Nicusor Dan, dupa consultari cu Iohannis, in privinta unui viitor guvern al PSD: „Nu e admisibil”

politica

Liderul USR, Nicusor Dan, a declarat, dupa consultarile cu presedintele Iohannis, ca formatiunea sa nu va vota „un guvern format in jurul PSD-ului, in jurul lui Liviu Dragnea”.

„Noi dorim pentru Romania o guvernare onesta, transparenta, pentru binele comun si nu pentru binele personal. Daca acest tip de guvernare nu este posibil, mergem sa facem opozitie, pentru binele romanilor. Am transmis foarte ferm ca USR nu va vota un guvern format in jurul PSD-ului, in jurul lui Liviu Dragnea. Nu este admisibil pentru Romania ca Guvernul sa fie condus de un prim-ministru condamnat penal.

Este evident ca am spus presedintelui ca am sustinut si continuam sa sustinem aceasta varianta (Dacian Ciolos premier – n.red.), numai ca rezultatele alegerilor fac din aceasta varianta una foarte putin posibila. Presedintele ne-a felicitat pentru faptul ca am reusit sa intram in Parlament”, a spus Nicusor Dan.

Delegatia USR a fost formata din Nicusor Dan, presedinte, vicepresedintii Cristian Ghica si Roxana Wring, precum si reprezentanti ai filialelor cu cele mai bune rezultate, Manuel Costescu, deputat ales pentru diaspora, si Levente Elek, presedintele filialei Cluj.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: